Shepherd
Shepherd
Moa Chestnut
477 kr
(597 kr)
inkl. moms

Kunddata

Shepherd upplevs som normala i storleken enligt 9765 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun, Beige

Yttermaterial:

Mocka

Sula:

Läder

Varumärke:

Artikelnummer:

24167-02

Shepherd Moa ChestnutShepherd är ett välkänt svenskt varumärke som tillverkar skor och tofflor helt och hållet av fårskinn och fårull. Med den snygga modellen Moa får du en klockren och tidlös toffel som värmer dina fötter och alltid känns bekväma. De fina tofflorna skiljer sig verkligen från mängden på mer än ett sätt.

Fårull gör stor skillnadFårull är ett material som har många bra egenskaper. Det hjälper bland annat fötterna att behålla värmen samtidigt som materialet gör att fötterna inte blir för varma. Fårull är även resistent mot bakterier, vilket minskar risken för att tofflorna kommer att börja lukta. Dessutom så ser det snyggt och fluffigt ut.

De perfekta morgontofflornaUnna dig själv en bekvämare vardag genom att köpa hem ett par Shepherd Moa Chestnut redan idag. Dessa tofflor kommer snabbt att bli en naturlig del av din vardag. När vintern väl är framme och golvet börjar bli lite kallare kommer du verkligen att uppskatta dessa mjuka och sköna fårullstofflor.

SkötseltipsDu behöver inte vårda fårull och fårskinn lika mycket som exempelvis läder. Det räcker med att du vädrar tofflorna för att de ska kännas fräscha igen. Du kan ta bort eventuella fläckar och smuts med ljummet vatten och tvål. Se till att du rengör försiktigt bara.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

K
Kajsa Ekroth

28524 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK