Mohedatoffeln
Mohedatoffeln - Anton
Mohedatoffeln - Anton
Mohedatoffeln - Anton
3D
Mohedatoffeln
Anton
237 kr
inkl. moms

Produktbeskrivning

Avdelning:

Funktion:

Träskor

Kategori:

Färg:

Svart

Passform:

Liten

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

42546-00

Mohedatoffeln AntonMohedatoffeln Anton är kanske den mest klassiska träskon någonsin. Den lätta lutningen på träskon ger en perfekt passform och den kraftiga gummisulan ger dig ett bra grepp även på ojämna underlag. Mohedatoffeln är ett gammalt företag som grundades redan år 1860. Sedan dess har man tillverkat kvalitetsskor i trä.

Tåliga materialEtt par Mohedatoffeln Anton bör alla ha hemma på tröskeln. Skorna är enkla att ta på sig och är perfekta att gå i, exempelvis när du ska ner till vattnet, köpa tidningen eller hämta posten. Skorna har en botten av svartfärgat trä och en ovandel i äkta läder.

Perfekta att ha hemmaEtt par träskor i klassisk modell är väldigt praktiskt att ha hemma. Du kan snabbt ta på dig skorna för att hälsa på grannarna, hämta tidningen eller för att springa ett kortare ärende. Tack vare den öppna designen går det snabbt att ta på sig skorna. Ställ dem gärna precis vid ytterdörren så är du alltid redo att ge dig ut.

Hållbar kvalitetMohedatoffeln Anton är en mycket kraftig och hållbar träsko som inte behöver någon större skötsel. Ovandelen är tillverkad i äkta läder men har en skyddande foliebeläggning ovanpå som skyddar skorna. Du kan enkelt torka bort smuts med en fuktig trasa vid behov.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)
R
Rickard

En klassiker! Skulle inte klara en enda sommar utan denna underbara träsko!

 · Svara · 
G
Gustaf Dahlström

En härligt klassisk träsko. Perfekt för den som bor i hyreshus, ofta springer i trappen och vill komma i kontakt med sina grannar.

 · Svara · 
J
Johannes

Skorna kom i två storlekar mindre än vad jag beställde

 · Svara · 
G
Gert

Skorna kom i 2 storlekar mindre. Det stor 45 men skorna är 2 storlekar mindre.

 · Svara · 

29351 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×