Mohedatoffeln
Mohedatoffeln
Klara
349 kr
(437 kr)
inkl. moms

Kunddata

Mohedatoffeln upplevs som normala i storleken enligt 2505 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun, Svart

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Syntet

Detaljer:

Spänne

Artikelnummer:

46112-00
Med nattsvarta läderspännen och stadig träkklack är Mohedatoffeln Klara spännade aktuell och trivsamt sparsmakad. Träskor med klack har ökat enormt i popularitet under senare år, och svenska Mohedatoffeln tillhör toppskiktet av designers.

Luftigt med läderDen här träskon har öppen tå med flätad framdel och är tillverkad i äkta nubuck-läder. Med hjälp av spännet kan du enkelt justera din sandal efter egen smak och storlek. Klacken är 5 centimeter hög och sandalen är handgjord.

Mohedatoffeln – svensk framgångMoheda är en svensk träskotillverkare som bildades i mitten på 1800-talet och har sedan dess blivit en av Sveriges främsta skotillverkare. Förr några år sedan var träskor förpassade till slöjdlärare och medeltidsveckan, men sedan vände det. Idag är träsandaler givna för en mysigt bohemisk look, men även praktiska för att de är lättskötta. Moheda har, tack vare Moheda-märket och Mohedatoffeln, blivit en av Sveriges mer framgångsrika märken.

Rengör och vårda dina Mohedatoffeln KlaraLäderspännet tas om hand som annat läder, smörj in med fett och impregnera för att skydda mot fukt och smuts. Trädelen av sandalen rengörs enkelt med vatten och eventuellt lite såpa. Det går även utmärkt att försiktigt använda sandpapper för att bli av med mindre repor eller märken – men var försiktig.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

J
Jasmine Thorén
Visa tidigare kommentarer
H
Helena

Bågon som köpt dessa? Hur är de på bredden? Normala säger inte mycket då det kan vara stor skillnad ändå.

0

Inlägg på andra språk

K
Kitty Bloemen
Översätt

28457 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK