Scholl
Scholl
Moldava Wedge Red
677 kr
(847 kr)
inkl. moms

Kunddata

Scholl upplevs som normala i storleken enligt 3477 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun, Röd

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Detaljer:

Spänne

Artikelnummer:

04605-02

Scholl Moldava Wedge RedEtt par Scholl Moldava Wedge Red bör alla människor ha! Tofflorna är framtagna med en ergonomisk och ortopedisk design för att passa fotens naturliga former perfekt. Tofflorna har en snygg färg i rosa och smarta remmar där du snabbt och enkelt kan ställa in storleken. Du kan lita på att dessa tofflor håller högsta kvalitet. Scholl har i mer än 100 år skapat bekväma skor.

Nubuck och korkMoldava Wedge är tillverkad av både nubuck, en superlätt EVA-sula och kork. Tofflornas sula är väluppbyggd för att ge både hålfot och häl ett ultimat stöd. En bra sula har positiv effekt både på knän och rygg eftersom den avlastar hela kroppen på ett balanserat sätt.

På jobbet eller hemmaScholl Moldava Wedge Red är hallonröda tofflor som passar perfekt att använda hela dagen, oavsett om du är hemma eller på jobbet. Gå bekvämt hela dagen och slipp trötta fötter, rygg och knän. Den snygga färgen piggar upp din outfit och du kan gärna matcha någon detalj i kläderna till de hallonröda tofflorna.

Bär dem år efter årEtt par Scholl Moldava Wedge Red kan du använda i många år utan att de slits. Se bara till att du har tofflorna inomhus eftersom de annars kan bli slitna av grus, lera och regn. Om tofflorna blivit dammiga eller smutsiga kan du borsta av dem med en skoborste.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

B
Beate Rutens
A
Ann_Christine
J
Jeanette

28455 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK