Skorna skickas idag om du beställer inom 01:48:55
Svea
Svea
Nacka 1 Black
522 kr
(747 kr)
inkl. moms

Kunddata

Upplevd storlek baserad på 795 kunder

Små

Normala

Stor

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Mocka

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

50355-00

Svea Nacka 1 Black


Svenska Svea är kanske mest kända för sina kläder, och speciellt mössor, men tack vare Footway har vi även upptäckt deras skor. Med den där perfekt svala och enkla stilen passar de till i princip alla outfits! Så är även fallet med dessa ballerinor, som i svart, mjuk mocka är nästintill perfekta.

Naturmaterial som töjer sig


Mocka är ett naturmaterial som gärna töjer sig något och anpassar sig efter dina fötter. Vet du med dig att du pendlar mellan två storlekar i skor så rekommenderar vi att du väljer den något mindre storleken och går in skorna rejält, eftersom de kommer att töja sig vid användning.

Skor som är enkla att kombinera


Om du har letat efter de perfekta ballerinorna så kan du sluta leta nu. Med dessa svarta ballerinor i mocka från Svea kommer du enkelt kunna kombinera både sommarens klänningar och vinterns festkläder. Använd skorna ute sommartid och inomhus vintertid för att få ut flest användningstimmar från dem.

Mocka vårdar du enkelt


För mocka och nubuck kan du använda flytande skokräm för att återställa skorna till nyskick igen. Innan första användningen kan det vara bra att impregnera skorna, eftersom de då stöter bort fukt och smuts.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

30806 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK