Keen
Keen
Newport H2 Youth Blue Depths/Gargoyle
557 kr
(697 kr)
inkl. moms

Kunddata

Keen upplevs som normala i storleken enligt 1808 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Blå, Grå

Yttermaterial:

Syntet, Tyg

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

50106-02

Keen Newport H2 Youth Blue Depths/GargoyleDessa sandaler är utvecklade för barn som gillar att springa, leka och stoja när det är varmt och skönt ute. Sandalerna klarar av alla typer av lekar, från spring i skogen till bad på stranden. Sandalerna torkar snabbt och känns hela tiden bekväma att använda.

Snabbtorkande och slittåliga sandalerKeen har använt sig av ett starkt meshmaterial som är vattenavvisande. De har dessutom designat sandalerna så att de är enkla för barnen att sätta på sig helt själva. Sulorna är robusta och samtidigt komfortabla. Skotån är förstärkt för att skydda barnens ömtåliga fötter.

Perfekta sandaler för barnDe tuffa sandalerna från Keen kan användas av både killar och tjejer. Skornas många skyddande egenskaper och smarta design gör de till favoriter. Matcha med rörliga byxor eller shorts så att barnen kan springa och leka så fritt som möjligt.

Skötselråd för sandaler från KeenJust denna skomodell är tillverkad av ett material som avvisar vatten och torkar snabbt. Du kan utan problem tvätta sandalerna i tvättmaskin med en mild tvättinställning om du skulle vilja det. Se bara till att du låter sandalerna lufttorka efteråt. På så sätt behåller de formen på ett bra sätt.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Å
Åsa Jönsson

Inlägg på andra språk

P
Patryk krawczyk
Översätt
A
Alicia, Footway

Niestety ale tylko mamy tego modelu dla dzieci.

ale zobacz tutaj! :smiley:
:arrow_right: https://www.footway.pl/buty/meskie/sandaly-sportkowe/keen/45

Översätt
0
E
Ewelina
Översätt
Visa fler inlägg

28265 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK