Nike
Nike
Nike Air Max Command Leather Black
1 147 kr
inkl. moms

Kunddata

Nike upplevs som normala i storleken enligt 9877 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

53028-00

Nike Nike Air Max Command Leather BlackDessa skor från Nike är ett par av deras mest klassiska och framgångsrika skomodeller. Anledningen till detta är enkel. Skorna kombinerar en stilren design med den unika luftfyllda sulan. Detta gör skorna till några av de mest bekväma på marknaden än idag. Det är den legendariska skodesignern Tinker Hatfield som ligger bakom detta mästerverk.

Alltid snygga – alltid bekvämaSkorna är svarta och har grå detaljer. Ovandelen är till stor del gjord av läder. Skorna är mjukt vadderade och har dessutom den sköna luftfyllda sulan. Detta ger skorna en väldigt hög komfortnivå. Med dessa skor kommer du alltid att kunna klä dig snyggt.

En klassisk streetskoDet är enkelt att få till en cool outfit med hjälp av dessa skor. De passar lika bra till tighta jeans som till lösare byxor. Skorna kommer att matcha oavsett vilken stil du har. Eftersom skorna även är väldigt bekväma, så kommer de snabbt att bli dina favoritskor.

Skötsel och vård av sneakersSvarta sneakers är lite lättare att ta hand om, eftersom smuts och fläckar inte syns lika tydligt. Det går alltid bra att rengöra med en fuktig trasa. Vill du rengöra dina sneakers ordentligt bör du använda skovårdsprodukter som är speciellt framtagna för just sneakers.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

28215 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK