Nike
Nike
Nike Huarache Run Bg White/White-Pure Platinum
807 kr
(897 kr)
inkl. moms

Kunddata

Nike upplevs som normala i storleken enligt 9877 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Vit

Yttermaterial:

Syntet

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

57153-00

Nike Huarache Run Bg White/White-Pure Platinum Vita skorUnder de senaste åren och till och med nu det sista året, har vi fått en ny skomodell från Nike att älska – vi pratar såklart om Nike Huarache. Trots att skomodellen känns otroligt futuristisk och modern, släpptes den första varianten redan för 20 år sedan. Designproffset som står bakom denna Nike-succé är Tinker Hatfield och det var år 1991 som han först lanserade Nike Huarache. Framför dig ser du Nike Huarache Run Bg White/White-Pure Platinum Vita skor, en av de olika varianterna från Huarache-familjen, en tidlös klassiker som passar till allt.

En unik utformningNike Huarache Run Bg White/White-Pure Platinum Vita skor föreställer inte riktigt någon sko vi sett förut, om man inte kollar på de första utgåvorna av Nike Huarache såklart. Skornas unika utformning har faktiskt fått sin inspiration från skor som man bär när man åker vattenskidor. Denna sorts skor är tillverkade av neopren och vilket gör den mycket mjuk och bekväm. Med samma tänk har Nike Huarache Run Bg White/White-Pure Platinum Vita skor skapats – en otroligt skön sko som både ger dig stötdämpning och sitter perfekt på foten. Men namnet då? Huarache är väldigt svåruttalat och faktiskt hämtat från USA:s ursprungsbefolkning, fast inte själva befolkningen utan de sandaler som de bar. Så, Nike Huarache är alltså en perfekt mix av skor som man bär till vattenskidor kombinerat med sandaler som USA:s ursprungsbefolkning bar.

Ta hand om dina HuaracheNike Huarache Run är Huarache-familjens springsko. Dessa lätta och sköna skor ger dig bra stöd och håller fötterna svala. För att skorna ska hålla sig i ett bra skick så länge som möjligt krävs skovård. Eftersom dessa skor är tillverkade av syntetmaterial behöver du använda lämpliga skovårdsprodukter. Det finns bra impregnering även till syntetskor. Nike Huarache Run i vitt är otroligt snygga men för att de ska hålla sig vita gäller det att undvika det värsta vädret – lera och regn. Då är det bättre att ta på dig stövlar. Annars kan du utan problem bära skorna till de flesta säsonger.

Mångsidiga skorKläder och skor som du kan bära till flera tillfällen är alltid de bästa. Just Nike Huarache Run Bg White/White-Pure Platinum Vita skor är en tidlös och snygg sportsneaker som du faktiskt kan använda när du motionerar. Tack vare den sköna sulan i kombination med hälremmen, gör att du utan problem kan gym- eller konditionsträna med skorna. När du väl vill vara cool till vardags matchar du enkelt dina Nike Huarache Run i vitt till ett par sköna jeans, en t-shirt och en skinnjacka. De vita skorna passar perfekt till mängder av färger och kläder.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

Inlägg på andra språk

Y
yonis
Översätt
J
johanna
Översätt
J
Jasmin hahn
Översätt

28466 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK