Asics
Asics
Noosa Ff 2 Seashell Pink/dark Blue/Pink
1 157 kr
(1 447 kr)
inkl. moms

Kunddata

Asics upplevs som små i storleken enligt 2073 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Rosa

Yttermaterial:

Mesh

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

60054-78

AsicsAsics är löparens bästa vän. Ett kaxigt, men sant uttalande. Efter årtionden inom löpskornas premiumsegment förtjänar Asics epitetet som en av världens främsta tillverkare av sportskor. Vi är stolta över att kunna presentera ett brett utbud av deras utmärkta produkter.

Noosa FF2Noosa FF2 är en spännande modell som bjuder på en del intressanta innovationer. Yttersulan är tillverkad av både naturliga och syntetiska material, vilket bidrar till ett bättre grepp i blöta förhållanden. I hälen hittar vi Asics patenterade gel-dämpning och hela steget dämpas skönt av FlyteFoam-teknologi, som även ger extra studs i steget. Skorna har en neutral pronation och passar de flesta.

Seashell Pink/dark Blue/PinkDe här snygga löpskorna i dammodell kommer i en mjukt rosa ton, med mörkblåa inslag på insidan. En väldigt fräsch och vacker design som snabbt kommer bli din favorit. Matchas lika bra till tights som jeans.

Vårda skorna på bästa sättFör att behålla skornas fina, rosa lyster är det viktigt att du rengör dem regelbundet. Ofta räcker det att borsta av dem, men om de är riktigt smutsiga tvättar du dem för hand med en mjuk svamp, ljummet vatten och tvål. Låt sedan skorna torka i rumstemperatur.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

Inlägg på andra språk

A
Austen Lenihan
Översätt
A
Angela
Översätt

28466 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK