Viking
Viking
Odda Navy
397 kr
(497 kr)
inkl. moms

Kunddata

Viking upplevs som normala i storleken enligt 16121 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Blå

Yttermaterial:

Syntet, Tyg

Innermaterial:

Syntet

Sula:

Gummi, Syntet

Detaljer:

Kardborreband

Artikelnummer:

60041-73

Viking Odda NavyOdda är en pålitlig och allsidig sko som ger energiska barn det skydd och den komfort som de behöver. Dessutom har den ett sportigt utseende.

Ett framgångsrikt företagVikings historia börjar redan år 1920. Då grundade Peter Mathias Røwde en gummifabrik i Askim, Norge. Den allra första produkten som producerades var galoscher för att skydda läderskor från att bli leriga eller våta. Företaget Viking har sedan dess vuxit och idag fortsätter de att utvecklas och är i framkant när det gäller skotillverkning.

Material och funktionSkon är tillverkad av en slitstark textil som andas under varma dagar och som klarar daglig användning av mycket aktiva fötter. Med dubbla kardborreband är Odda lätt att ta på och av sig. Passformen är väl utprovad och skon passar bra till de allra flesta små fötter. Materialet EVA ger bra dämpning och gummiytan bra grepp mot de flesta ytor.

Ta hand om dina skorKom ihåg att ta hand om dina skor väl och rengör dem regelbundet. De flesta skor som är tillverkade av textil blir förstörda om du tvättar dem i maskin. Om det är möjligt att tvätta skorna i maskin kommer det att stå tydligt i tvättråden som följer med skorna.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

M
Malin Moberg - Viking Footwear, Viking
S
Skarpåsen
H
Hanna, Footway

Hej! Vi har tyvärr inte så stora storlekar inne på lagret då de är slut :confused:

0
J
Johanna
Visa fler inlägg

28517 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK