Odd Molly
Odd Molly
Oddspadrillos Print Almost Black
522 kr
(747 kr)
inkl. moms

Kunddata

Odd Molly upplevs som små i storleken enligt 333 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun

Yttermaterial:

Tyg

Innermaterial:

Textil

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

60072-66

Odd Molly


En ung skateboardtjej på 80-talet som vilje följa sina drömmar och bryta sig loss från konventionerna inspirerade detta klädesmärke, när det startade 2012. Molly är deras inspirationskälla och uppdraget är att ha fler tjejer som henne ute i världen. 

Oddspadrillos


Espandrillos är tygskor med en naturlig botten av en speciell for av rep. Skorna har tillverkats i Europa under tusentals år. Dessa sköna och söta små skor är Odd Mollys egna version av denna klassiska sko. En underbar sko att bära till stranden, båten, sommardrinken eller var som helst. Det är lätt att bli kär i dem!

Print Almost Black


Svarta, men inte riktigt svarta. Skorna är definitivt svarta nog att matcha till en svart kjol eller svarta jeans. Men det är inte allt. Ett snyggt mönster i olika toner av rosa ger dina espandrilles en unik look. Romantiska, mystiska och klassiska. En utsmyckad accessoar i sig själv. 

Naturlig skönhet


Den här skon är till största delen utformad av naturmaterial. En överdel i bomull, gummisula och detaljer av hampa. Odd Molly bryr sig om planeten och försöker använda naturliga material så ofta som möjligt. Om skorna känns lite trånga i början så oroa dig inte - de kommer passa bättre efter några användningar. 
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

Inlägg på andra språk

L
Linda
Översätt

28712 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK