Hunter
Hunter
Original Back Adjust Black
1 077 kr
(1 347 kr)
inkl. moms

Kunddata

Hunter upplevs som normala i storleken enligt 2531 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Funktion:

Vattentät

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Gummi

Sula:

Gummi

Klackhöjd:

2 cm

Skafthöjd:

37 cm

Skaftvidd:

43 cm

Detaljer:

Spänne

Artikelnummer:

48411-00

Hunter Original Back Adjust BlackHunter är ett superpopulärt varumärke som är mest kända för sina snygga och trendiga stövlar. Gummistövlar kanske förr i tiden inte var något som förknippades med mode, men idag är Hunter stövlarna ett måste i garderoben. Att unna dig ett par Hunter Original Back Adjust Black gör att det blir roligare att gå ut i regnet. Stövlarnas stilrena design och smarta funktioner gör de enkla att kombinera med många olika outfits. Sedan mitten av 1800-talet har Hunter tillverkat stövlar av hållbart gummi och med deras Original Back Adjust stövlar har du ett modesäkert val även när regnet öser ner.

Gummi – ett naturmaterialDet är inte bara slumpen som gjort Hunter till ett omåttligt populärt varumärke. Skoföretaget använder sig endast av de bästa materialen vid produktionen av stövlar. När du köper ett par Hunter Original Back Adjust stövlar kan du räkna med att få den bästa kvaliteten möjlig. Stövlarna tillverkas av ett kraftigt gummi som tål intensiv användning och som givetvis är helt vattentäta. Med en skön och stötdämpande sula kan du utan problem bära stövlarna hela dagen. Som namnet antyder kan du enkelt ställa in stövlarnas storlek runt vaden med hjälp av remmar.

Snygga gummistövlar för alla tillfällenFör några år sedan kanske det hade verkat konstigt att gummistövlar skulle bli en trend, men idag är det otroligt moderiktigt att bära gummistövlar. Med ett par Hunter Original kan du alltid klä dig bekvämt, praktiskt och snyggt – oavsett väder. Matcha stövlarna med tighta och svarta jeans, en vit skjorta och en snygg rock eller regnjacka. Tack vare stövlarnas stilrena och svarta färg kan du lätt själv kombinera och matcha med olika mönster och färger för att på så sätt skapa din egen stil.

Lättskötta stövlarDina Hunter Original stövlar kräver minimal skovård, något som såklart är ett stort plus. Eftersom stövlarna är vattentäta kan du enkelt skölja dem under kranen om de blivit mycket smutsiga. Hunter använder sig av ett riktigt bra gummi och eftersom det är ett naturmaterial kan vissa partiklar tränga upp ur gummit med tiden. Dessa partiklar bildar som ett vitt pulver och gör stövlarna lite matta. Många tycker att detta ger karaktär till stövlarna men om du vill återfå den nya och blanka finishen räcker det med att torka av stövlarna med en trasa.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

P
Pattipick
Visa tidigare kommentarer
J
Julia, Footway

Skaftvidden är som minst 38 cm, och som högst 49 cm :slight_smile:

1
E
Erika
S
Sara
Visa fler inlägg

28858 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK