Clarks
Clarks
Originals Desert Boot Beeswax
1 447 kr
inkl. moms

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

50886-00

Clarks Originals Desert Boot BeeswaxDessa skor introducerades av det engelska företaget på 1950-talet. Det blev genast en framgång tack vare sina rena linjer och enkla men samtidigt eleganta design. Skorna är gjorda av ett högkvalitativt Beeswax-läder. Detta läder anpassar sig väl efter fötterna, vilket gör skorna bekvämare ju mer de används.

Beeswax-läder – vattenresistent och elegantÄven om de flesta faller för lädrets vackra utseende, så har Beeswax-läder även andra bra egenskaper. Det är slitstarkt och vattenresistent, vilket alltid är bra när det kommer till skor. Detta material kan hålla sig fint under många år.

Klassisk design för välklädd stilDessa skor var väldigt populära bland engelska officerare under andra världskriget, mycket tack vare designen. Skorna passar även till moderna klädstilar och är perfekta för dig som vill se välklädd och proper ut. Matcha med ett par tighta jeans i mörka eller ljusa färger för att få till en fin outfit.

Skötselråd för Beeswax-läderTa ur skosnöret och rengör ytan försiktigt med en fuktig trasa. Använd skovax för läder och applicera över hela skon. Låt ligga i några minuter, så att lädret kan återfuktas och få näring. Använd skoborste för att arbeta in vaxet i veck och trånga ytor. Avsluta med läderlotion och putsa lätt.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Var den första!

31320 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK