Kavat
Kavat
Pöl WP Lilac
269 kr
(337 kr)
inkl. moms

Kunddata

Kavat upplevs som normala i storleken enligt 33168 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Funktion:

Varmfoder, Vattentät

Kategori:

Färg:

Lila

Yttermaterial:

Gummi

Innermaterial:

Ull

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

60002-21

Kavat Pöl WP LilaPöl är en härligt varm gummistövel som fungerar som ett komplement till barnets ordinarie vintergarderob. En utmärkt stövel för riktigt regniga, våta dagar. Den funkar dessutom alldeles utmärkt snöiga vinterdagar! Den vackra lila färgen bidrar till ett lekfullt intryck.

För kavata barnKavat har blivit ett riktigt välkänt varumärke tack vare deras högkvalitativa barnskor och barnstövlar. Kavat lever upp till sitt namn och tillverkar skor och stövlar som klarar tuffa påfrestningar. Kavat har en lång och stolt tradition med tillverkning av skor som håller länge.

Ett komplementStöveln är gjord av återvinningsbart SEBS-gummi (som är helt fritt från PVC). Fodret är tillverkat av härlig ullmix. Då stöveln är tillverkad av gummi som inte andas bör stövlarna vila och torka ur riktigt ordentligt mellan tillfällena, därför är denna stövel just ett komplement för regniga och slaskiga dagar och inte en stövel som ska användas varje dag. Som alla Kavats skor är stövlarna fria från fluorkarboner.

Tvättas i maskin på 30 graderStövlarna är är tvättbara i maskin i 30˚ vilket gör att det är enkelt att hålla dem rena och fräscha. Mycket enklare än så kan det inte bli att ta ha hand om ett par stövlar!
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

I
Isabelle Tarnvik
Z
Zara, Footway

Nej, det kan man tyvärr inte

0
C
Couief
A
Alicia, Footway

Hej! Tack för att du skriver din fråga här på sajten. Då är vi flera som lär oss samtidigt. Välkommen in i värmen på Footway. :smiley:

35- 226mm

0
M
Maria
Visa tidigare kommentarer
W
Wiebke Schad

Plooo8ooiiilloooiiuuu⁰0000000000000000⁰00ü

0
Visa fler inlägg

28472 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK