Reebok Classic
Reebok Classic - Princess Black
Reebok Classic - Princess Black
Reebok Classic - Princess Black
3D
Reebok Classic
Princess Black
547 kr
inkl. moms

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

60047-92

ReebokReebok, en gigant i sportvärlden. Alla känner någon som äger ett par Reebok. Alla har historier om när de sprang sin första vända runt midsommarstången i ett par Reebok. Ok, kanske inte. Men det är ett oerhört populärt skomärke, vars kvalitet talar för sig själv.

ClassicDenna klassiska design har överlevt decennier av väl beprövad användning. Det mjuka, följsamma materialet håller foten bekväm samtidigt som den stadiga sulan ger långvarig komfort. En utmärkt promenadsko, men som även kan användas i sportigare sammanhang.

Princess BlackSyndigt svart, med den klassiska brittiska flaggan på sidan. Plösen pryds av ett tufft emblem och Reeboks logotype. En väldigt mångsidig sko som gärna låter sig matchas till svarta eller nedtonade byxor.

Ta hand om dina skorSkovård är viktigt. Det håller inte bara skorna snygga, utan förlänger även deras livstid. Rengör skorna med en fuktig trasa och smörj sedan in dem med lämplig produkt. På det sättet har du ett par skor som varar i evigheter, alltid redo att omfamna dina fötter.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)
M
Monica

Är dessa halkfria ? Tänkte använda dem på jobbet i kök.

 · Svara · 

29062 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×