Reebok Classic
Reebok Classic
Princess Black
592 kr
(697 kr)
inkl. moms

Kunddata

Reebok Classic upplevs som normala i storleken enligt 4699 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

60047-92

ReebokReebok, en gigant i sportvärlden. Alla känner någon som äger ett par Reebok. Alla har historier om när de sprang sin första vända runt midsommarstången i ett par Reebok. Ok, kanske inte. Men det är ett oerhört populärt skomärke, vars kvalitet talar för sig själv.

ClassicDenna klassiska design har överlevt decennier av väl beprövad användning. Det mjuka, följsamma materialet håller foten bekväm samtidigt som den stadiga sulan ger långvarig komfort. En utmärkt promenadsko, men som även kan användas i sportigare sammanhang.

Princess BlackSyndigt svart, med den klassiska brittiska flaggan på sidan. Plösen pryds av ett tufft emblem och Reeboks logotype. En väldigt mångsidig sko som gärna låter sig matchas till svarta eller nedtonade byxor.

Ta hand om dina skorSkovård är viktigt. Det håller inte bara skorna snygga, utan förlänger även deras livstid. Rengör skorna med en fuktig trasa och smörj sedan in dem med lämplig produkt. På det sättet har du ett par skor som varar i evigheter, alltid redo att omfamna dina fötter.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

D
Disa Wikström Larsson
U
Umut Yasar
Z
Zara, Footway

Dessa skor görs inte i större storlek än 43 :frowning:

0
J
Jillpersson
F
Farah, Footway

Hej ,
40,5 = 26 cm
41 = 26,5 cm

0
Visa fler inlägg

28455 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK