PrisgarantiMalin vill att du ska känna dig nöjd med både skorna och priset när du handlar hos oss. Prisgarantin hjälper till med det.

Hejsan svejsan! Vad har Footway för prisgaranti?

- Tjenixen Malin! Om du hittar exakt samma skor till ett lägre ordinarie pris på någon annan svensk nätbutik (alltså ”.se”) eller i en svensk fysisk butik, lovar vi att du får skorna för det priset hos oss. Denna butik måste även vara registrerad i Sverige med organisationsnummer. Prisgarantin gäller bara om skorna i den andra butiken finns i lager och gäller inte om skorna är del av en tillfällig kampanj, realisation eller om du vill nyttja prisgarantin i samband med en av våra andra pågående kampanjer/rabattkoder. Prisgarantin gäller ej för outletbutiker eller outletpriser.

Hur gör jag om jag hittat ett billigare ordinarie pris?

- Busenkelt! Lägg en beställning och mejla oss webbadressen där du hittade skorna. Om det är en fysisk butik tar du en bild på kvitto/prislapp samt namn på butiken och mejlar till oss@footway.se. Vi kikar på informationen och ser till att du får hela mellanskillnaden tillbaka. Har du några frågor skicka gärna ett mejleller ring oss på 020-12 12 11.


30652 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×