Icebug
Icebug
PYTHO3-L BUGrip® Black/Peony
1 317 kr
(1 647 kr)
inkl. moms

Kunddata

Icebug upplevs som normala i storleken enligt 2536 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Funktion:

Löpning, Dubbar

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Syntet, Tyg

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

52887-00

Icebug PYTHO3-L BUGrip® Black/PeonyDet svenska företaget Icebug är specialister när det kommer till att tillverka skor och kängor för vinterbruk. Med denna skomodell visar företaget att de även kan tillverka jogging- och vandringsskor, som är speciellt utvecklade för att kunna användas under vintern.

Ripstop-nylon och dubbade yttersulorSkornas yttre har en mjuk vaddering och är gjorda av Ripstop-nylon. Detta material är inte bara slitstarkt, det är även resistent mot snö och lättare regn. Det som verkligen imponerar är skornas yttersulor. Sulorna har flera dubbar och de ger dig ett utmärkt grepp på hal is, ojämn terräng och vanlig asfalt. Innerfodret torkar snabbt om de skulle bli lite blött eller svettigt.

För vinterjoggarenGillar du att springa även när det är snöigt och kallt så kommer du att bli glad att höra att skorna har en dämpande mellansula. Det gör att du kan springa länge och väl utan problem. Låt inte vintern stoppa din motion längre.

Tips för skötselDessa skor sköter sig, för det mesta, själva men kan behöva rengöras lite extra ibland. Använd då en trasa och lite ljummet vatten som du blandar med tvål. Med dessa verktyg kan du försiktigt skrubba bort de flesta fläckarna.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

B
Birgitta
M
Marika

Inlägg på andra språk

J
Jh
Översätt
Visa fler inlägg

28560 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK