Footway Rabattkod


Jakob är som en blodhund när det gäller att nosa upp bra erbjudanden. Han kan allt om våra kampanjer och koder.

Yay Jakob! Kan du berätta lite om Footway rabattkod?

- Gärna. Nu har vi 100 kr rabatt vid köp över 1 500 kr! Gäller till och med den 31 december 2018. Du kan välja bland populära märken som Converse, Nike, adidas och många andra. Kom ihåg att rabatten inte gäller i kombination med andra erbjudanden eller rabatter. Ange koden: XNHDR4 för att trampa runt i rabatten du också!

Vilka skomärken kan jag få rabatt på?

Letar du efter ett jätteutbud av rabatterade skor ska du hålla utkik efter Footway rea! Ibland ger vi rabatt på alla skor, ibland på utvalda märken. Här på Footway hittar du det mesta när det gäller skor. Faktum är att du hittar alla typer av skor från i stort sett ALLA de populäraste varumärkena här i vår webbutik. Våra inköpare har dessutom gjort det till något av en sport ha öronen mot gatan och pejla in vilka märken som kommer att göra succé i framtiden. Vi har alltså allt från de stora drakarna som Nike, Converse, adidas med flera till små och hungriga uppstickare med kollektioner som passar dig som inte vill ha likadana skor som alla andra. Oavsett vad du gillar ska du inte behöva leta länge efter rabatter.

Får man rabatt om man köper flera par skor?

- Nej, tyvärr. Men ibland har vi särskilda reor! Håll utik efter dem. Det är inte många människor som idag klarar sig med ett par skor. Det skulle vara om du bor på stranden och aldrig har behov av att lämna den. Då funkar det med ett par flip-flops! Skämt åsido, särskilt här i Norden behöver vi olika skor för olika väder. Om du till exempel skaffar ett par läderskor bör du tänka på att de inte håller lika länge om du bär dem när de är fuktiga. Läderskor ska helst torka ordentligt innan du använder dem igen. Då funkar det inte med bara ett par. Det är faktiskt inte fel att köpa två par av samma sköna och fina kvalitetsskor. Då kan det gå flera år innan du behöver köpa nya.

Kan jag returnera artiklar jag köpt med en Footway rabattkod?

- Självklart kan du göra det! Vi tycker att möjligheten att returnera är en grundläggande köptrygghet. Vi betalar alltid tillbaka samma belopp som du betalade när du köpte skorna. Du har hela 180 dagars öppet köp hos oss. Om du vill returnera en försändelse, lägg tillbaka skorna i lådan de kom i och paketera i en tålig plastpåse, förslut påsen ordentligt med tejp och klistra på returetiketten. Det går bra att använda Footway-påsen, men glöm inte att fästa returetiketten ovanpå den gamla. Därefter är det bara att gå till ditt postombud med påsen och spara kvittot de ger dig som bevis på att du skickat tillbaka skorna. Cirka en vecka efter att vi tagit emot din retur får du en bekräftelse via mejl och efter det skickas din återbetalning (om du valt direktbetalning) till det konto du betalat från. Om du valt faktura som betalningssätt kan du gå in på Mitt Klarna och förlänga förfallodatumet. Har du redan hunnit betala fakturan kommer Klarna att ta kontakt med dig så du kan ge dem kontouppgifter för återbetalningen.

Vad gäller för Footway rabattkod, kan jag använda den på skor som redan är nedsatta?

- Klurig fråga! Olika rabattkoder kan ha olika villkor, men det är enkelt att kolla upp på vår hemsida. Vi har dock som praxis att man inte kan kombinera två olika rabattkoder vid ett och samma köp. Om våra kunder satte det i system skulle vi riskera att gå saftigt back på många beställning eftersom det ofta är rätt ordentliga rabatter det kan handla om. Marginalerna i skobranschen är tyvärr inte så stora att vi kan gå runt med multipla rabatter på ett och samma par skor. Men har du två rabatter och köper två par skor så tjänar du ju lika mycket som om du hade kunnat använda två rabatter på ett par skor.

Jag har en rabattkod men glömde ange den, kan jag ändra min order?

- Usch, det är alltid tråkigt när man glömmer att man har en rabattkod som bara väntar på att få användas! Men som tur är kan du ändra din order i efterhand om du råkat glömma att uppge koden. Det är precis vad god kundservice handlar om. Hör bara av dig till oss och ha din rabattkod redo (eller ange den i meddelandet om du skickar e-post). Vi kan korrigera och komplettera beställningar i efterhand om du hinner höra av dig innan varorna lämnat vårt lager. Personalen ute på vårt lager är dock ganska snabba med att packa och skicka våra ordrar så det är att rekommendera att du hör av dig så fort som möjligt om det skulle hända. Skulle du komma på att du glömt rabattkoden försent har du den åtminstone kvar till ditt nästa köp. Dessutom säljer vi alltid våra skor till så pass bra priser att rabattkoder inte ska behövas!

Jag angav min rabattkod men jag fick ingen rabatt. Vad ska jag göra?

- Var inte orolig! Något har uppenbarligen blivit lite fel där men det ska inte behöva innebära att du går miste om ditt extra förmånliga pris. Börja med att kolla så att du skrivit in din rabattkod rätt, se till att det inte finns några mellanrum och att du skrivit in alla bokstäver i rätt format (små och stora bokstäver). Fungerar det fortfarande inte? Då är det bara att ta kontakt med vår duktiga kundtjänst, som alltid finns tillhands för att hjälpa dig. Skicka ett mejl till oss@footway.se, ring 020-12 12 11 eller gå in på vår Facebooksida www.facebook.com/footway. Vi hjälper dig att få dina skor med rätt rabatt och hoppas att du blir riktigt nöjd med köpet trots denna lilla fadäs.

Hur får jag information om reor, rabatter och kampanjkod Footway

- Bästa sättet för att få stenkoll på vad som händer just nu på Footway och i skovärlden är att registrera dig för vårt nyhetsbrev. Vi skickar mejl varje vecka med information om nyheter, tips, reor, rabatter, tävlingar och kampanjer. Även våra inlägg på sociala medier ett bra sätt att hålla dig uppdaterad kring annat som händer på Footway och skor i allmänhet. Så mycket lättare det har blivit att kommunicera med kunder tack vare Facebook och Instagram, det är något jag personligen älskar med mitt jobb!

Vad är en rabattkod och hur använder jag den?

- Jag får medge att det ibland kan vara lite krångligt att hålla isär det här med rabatt och rabattkod. Var bara lugn så ska jag förklara hur det ligger till! Vi gillar förstås att kunna hålla låga priser. Rabatter och rabattkoder är helt enkelt två olika verktyg som vi kan använda på lite olika sätt. Rabatter gäller alla och rabattkoder är ett sätt att bjuda enskilda kunder ett extra bra pris på en valfri produkt. Rabattkoden anger du i ett särskilt fält på vår hemsida i samband med att du klickar iväg din beställning. Rabatten dras direkt. Det är lika enkelt som det är bra!

Har ni rabatter för studenter eller andra grupper?

- Jadå, det har vi! Vi gillar idén om att kunna hålla extra låga priser för grupper av kunder som uppskattar snygga och sköna skor men inte alltid har så mycket pengar att shoppa för. När det gäller er studenter är de inte bara kul att kunna hålla nere priserna utan också enkelt för oss eftersom det är så lätt för dig att bevisa att du faktiskt är student. Vi har rabatt via studentkortet. Alla som har studentkortet får en ny kod varje månad med 10 % rabatt.


30529 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×