Tiger of Sweden
Tiger of Sweden
Riley 01 BSU Black Suede

Skon är tyvärr slutsåld

  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Tiger of Sweden Riley 01 BSU Black Suede

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Mocka

Sula:

Gummi

Klackhöjd:

4 cm

Artikelnummer:

04912-05

Tiger of Sweden Riley BSU Black Suede



Anrika företaget Tiger of Sweden är kända för sina eleganta och moderiktiga kläder och skor. Riley är en skomodell i Chelseaboots-stuk, som har ett vackert suedeläder istället för det traditionella lädret med en glansigare yta. Precis som alltid, så håller skorna högsta kvalitet, både när det kommer till utseende och material. Detta är svensk design när den är som bäst.

Suede ger en avslappnad känsla



Chelseaboots är kända för sin stilrenhet. Det är en skomodell som vanligtvis är gjord av ett glansigare läder. Genom att använda sig av suede, ett läder med ett matt utseende, blir skorna inte lika formella. Detta gör att skorna passar bättre som vardagsskor. På sidorna finns resårband, som gör det enkelt att sätta på och ta av sig dem. Skorna har en fyra cm hög klack.

För en ledig och samtidigt välklädd stil



Med dessa skor har du något som passar till både party, vardag och finare tillfällen. Chelseaboots passar till alla typer av stilar och suedelädret är uppskattat tack vare sin lediga look och sina skyddande egenskaper. Skorna känns bekväma att använda och den svarta färgen kan du enkelt matcha med många andra plagg.

Vård av suede



"Suede" är ett annat ord för mocka och vårdas på samma sätt. Använd en mockaborste för att rengöra skorna. Det finns även speciella skovårdsprodukter, som utvecklats för just mocka/suede.
Visa mer.

Diskussion

Ok

Svara

Skitsnygga och sköna! Ny favoritsko!

Svara
Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)
×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)

28178 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×