Kavat
Kavat - Rindö EP Light Brown
Kavat - Rindö EP Light Brown
Kavat - Rindö EP Light Brown
3D
Kavat
Rindö EP Light Brown
997 kr
inkl. moms
  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Läder, Gummi

Detaljer:

Spänne, Kardborreband

Artikelnummer:

57989-01

Kavat


Kavat, eller Skofabriken Kavat AB, är en Svensk skotillverkare som grundades år 1945. Med stor kärlek till hantverket och stolt tradition har de vuxit till ett respekterat och välkänt skomärke. Högsta kvalitet är ledordet för Kavat. Ett signum som följt med i generationer och som fortsätter att prägla denna anrika skofabriks själ. 

Rindö EP


En överdel i ekologiskt, mjukt läder kombinerat med en dämpande sula. En dröm för fötterna och dessutom riktigt fina att se på. 

Light Brown


Den här modellen stoltserar med en klassisk, traditionell design. Ett utsökt hantverk där ingenting lämnats åt slumpen. Från materialvalet, till sömnaden och konstruktionen. En sandal av absolut högsta kvalitet, sprungen ur svenskt traditionellt hantverk. Passar i de flesta sammanhang. Den figurnära utformningen låter sig väl matchas till mängder av kläder, medan den sköna sulan säkerställer högsta komfort hela dagen. 

Sköt om dina sandaler


Vi rekommenderar att du smörjer in dina skor med en fuktgivande skokräm, redan innan första användningen. På så vis behåller de sin lyster och du slipper otrevliga sprickor i materialet. Läder är ett levande naturmaterial som bara blir snyggare med tiden, men glöm inte att vårda sandalerna regelbundet. Ge dem även gärna en skön fuktighetsbehandling innan vinterförvaringen. 
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

A
Anna

Underbara. Har gått i dem varje dag hela sommaren. Mjuka, sköna o rymliga. Ett mycket bra köp.

 · Svara · 
Emma, Footway

Vad härligt :slight_smile: Kul när skorna passar perfekt!

 · Svara · 
Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

28353 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×