Birkenstock
Birkenstock - Rio Slim Birko-Flor Black
Birkenstock - Rio Slim Birko-Flor Black
Birkenstock - Rio Slim Birko-Flor Black
3D
Birkenstock
Rio Slim Birko-Flor Black
847 kr
inkl. moms
  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Passform:

Smal

Yttermaterial:

Syntetiskt Läder

Sula:

Gummi

Detaljer:

Spänne

Artikelnummer:

25200-00

Birkenstock Rio Slim Birko-Flor BlackBirkenstocks Rio-modell karaktäriseras av remmarna, som till skillnad från den vanligare Arizona-modellen sluter om kring vristen och därmed inte kan glida av. Modellen du spanar in just nu är en dammodell i svart färg med smal passform.

Birkenstock för aktiv användningRio Slim har alla de egenskaperna vi älskar hos det tyska märket, men med en lite extra touch i form av spännet kring vristen. Tack vare den är Rio-modellen anpassad för lite mer aktivitet, och du behöver inte oroa dig att sandalen glider av foten. Precis som hos Arizona-modellen är det korkek, tåligt läder och fotbädd av högsta kvalitet som är melodin.

Birko-flor – lättskött syntetmaterialBirkenstocks egna Birko-flor är ett syntetiskt material, slitstarkt och ömsint mot huden. Birko-flor är en mix av PVC-plast och fleece, som gör att materialet andas. Det betyder att dina fötter trivs, oavsett om det är varmt eller kallt.

Matcha dina Birkenstock Rio-sandalerAtt matcha Birkenstock är enkelt tack vare den diskreta designen. Med färger som svart, läder, brunt, beigt går det utmärkt att kombinera massvis med stilval. För de här Rio-sandalerna passar ljusblåa jeans, eller ljusbruna shorts. Även svart går alldeles utmärkt.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

M
Maria

Lite korta remmar för oss med tjocka fötter

 · Svara · 
Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

28353 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×