Asics
Asics
Roadhawk Ff Gs Begonia Pink/pink Glo/white
597 kr
(747 kr)
inkl. moms

Kunddata

Asics upplevs som små i storleken enligt 2073 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Rosa

Yttermaterial:

Tyg

Sula:

Syntet

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

60054-83

AsicsAsics tillverkar skor i premiumklassen, men erbjuder även mer prisvärda modeller - speciellt i barnsegmentet. På köpet får man alltid årtionden av produktutveckling och högsta kvalitet. Här presenterar Asics en modell som är byggd för snabbhet och komfort.

Roadhawk Ff GsDen här skon är byggd för normal pronation och passar således de flesta. En mångsidig sko för de som vill springa snabbt och använda sina skor till alla möjliga aktiviteter. Sulan i FlyteFoam garanterar mjuk och behaglig dämpning, medan den sömlösa överdelen håller fötterna stabila under de mest krävande lekarna.

Begonia Pink/pink Glo/whiteSkorna är designade helt i linje med 2018 års trend av ljusa, klara färger som signalerar fart och glädje. Dessutom syns de lite extra bra i mörkret. En given favorit i skohyllan, som passar alla!

Vårda skorna på bästa sättEfter många timmars fartfyllda lekar är det nödvändigt att rengöra skorna, speciellt om man tänker använda dem inomhus i framtiden. Förstör inte skorna med tvättmaskinen, utan rengör dem i stället med ljummet vatten, en mjuk svamp och mild tvål så blir de som nya.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

Inlägg på andra språk

A
Austen Lenihan
Översätt
A
Angela
Översätt

28644 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK