05.04.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Reebok Classic
Reebok Classic
Royal Cljog 2 Kc Washed Blue/White/Lime Glow
287 kr
inkl. moms

Kunddata

Upplevd storlek baserad på  4699 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Blå

Yttermaterial:

Tyg

Sula:

Gummi

Detaljer:

Kardborreband

Artikelnummer:

60047-77

ReebokRebook är ett välkänt varumärke som sedan 2005 ägs av adidas. De utvecklar skor och sportutrustning på alla nivåer och presenterar här ett par praktiska barnskor, ämnade för hög aktivitet med stor komfort.

Royal Cljog 2 KcDet är aldrig för tidigt att utrusta barnen med ett par bra löpskor. Med praktisk kardborrefästning och utbytbar sula blir de både barnens och föräldrarnas favorit. Skon är utrustad med en låg profil som underlättar vid vilda lekar. Den böjda yttersulan i fram gör det extra lätt att springa, leka, sparka boll och leva livet.

Washed blue/White/Lime GlowEn klassisk modell i blått, med tuffa detaljer i grönt. En tacksam färg som är lätt att hålla ren. Passar perfekt till både pojkar och flickor som likt sina sporthjältar vill ha riktiga, tuffa sportskor på fötterna.

Enkel rengöringPraktisk rengöring gör föräldrarna glada. Innersulan kan enkelt avlägsnas och bytas ut eller tvättas. Skosnörena kör du i maskinen. Skorna låter sig tvättas med en fuktig svamp och en mild tvål. Låt sedan skorna torka i rumstemperatur. Busenkelt!
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

F
Frida Masar
Alexandra

Inlägg på andra språk

S
Stanisław Krupa
Översätt
Visa fler inlägg

30743 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK