Kavat
Kavat
Rullsand Ep Blue
547 kr
inkl. moms

Kunddata

Kavat upplevs som normala i storleken enligt 33168 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Detaljer:

Kardborreband

Artikelnummer:

49256-01

Kavat Rullsand EP BlueFamiljeföretaget Kavat från Sverige är specialister på att tillverka barnskor. Det handlar inte bara om att deras skor har vacker design - de använder sig även av de bästa materialen. Rullsand är en skomodell för barn som är bland Kavats mest populära. Dessa skor har inte bara en vacker blå färg, de har även ett bra stöd som hjälper barnen gå på ett bekvämare sätt.

Mjuka sandaler för barnSandalerna är tillverkade av ett högkvalitativt läder. Lädret har beteckningen EP och har många bra egenskaper. Det är bland annat smuts- och vattenavvisande samt fritt från skadliga ämnen. Skorna har även bekväma sulor och är enkla att sätta på.

SommarsandalerDessa fina sandaler från Kavat passar utmärkt att ta med till stranden eller när du är ute och promenerar med ditt barn. Den fina färgen passar till många klädstilar och är framför allt stabil och bekväm, något som är viktigt för barn som inte har utvecklat musklerna än.

Lätta att vårdaEP-lädret som Rullsand använder sig av behöver vårdas ibland, något som du lätt kan göra själv. Börja med att rengöra skorna med hjälp av en fuktig trasa eller svamp. Använd sedan skokräm eller vax för att se till att lädret behåller sin mjuka form och fina färg.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

V
Vera
J
Jeanett, Footway

Det är rekommenderat att ha 1 cm större på en sandal med öppen tå, 1-1,5 cm på en sandal med stängd tå. :slight_smile:

StorlekmmStorlek 19120Storlek 20126Storlek 21133Storlek 22140Storlek 23146Storlek 24152Storlek 25159Storlek 26166
0
T
Tove
J
Johanna Bekil

28274 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK