Skorna skickas idag om du beställer inom 04:14:04
Sixtyseven
Sixtyseven - Sandra 76394 Sedona Black
Sixtyseven - Sandra 76394 Sedona Black
Sixtyseven - Sandra 76394 Sedona Black
3D
Sixtyseven
Sandra 76394 Sedona Black
1 077 kr
(1 197 kr)
inkl. moms

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Läder

Innermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Klackhöjd:

6,5 cm

Detaljer:

Dragkedja

Artikelnummer:

52170-02

Sixtyseven Sandra 76394 Sedona BlackDessa stiliga skor från Sixtyseven har allt du behöver för att ge din outfit en riktigt elegant känsla. De är gjorda av ett fint läder som har en vacker glans. Dessutom har skorna två dragkedjor, något som gör dem enkla att sätta på. Skorna har en hög klack och är perfekta när du vill se lite snyggare ut än vanligt, exempelvis när du ska på fest.

Läder är ett bra materialDessa skor är gjorda av läder. Detta material har många bra egenskaper, bland annat kan det skydda mot fukt på ett bra sätt. Dessutom så ser det stilrent ut.

Snygga till klänningenDu kan med fördel matcha dessa klackade skor med en fin klänning, ett par snygga jeans eller en vacker kjol. Om det är kallt ute kan du även kombinera skorna med en mörk jacka för att skapa en enhetlig outfit.

Tips för att vårda läderskorBörja med att borsta skorna med hjälp av en läderborste. Du kan även ta bort smuts med en handduk eller trasa. Använd sedan en skokräm för läder för att ge lädret näring och mjukhet. Låt skokrämen torka in i lädret, och använd sedan borsten för att ge skorna en fin puts.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)
J
Josefin

Jag beställde de här skorna just för att det står klart och tydligt att de har dragkedja på båda sidor. När jag fick hem skorna så var den ena dragkedjan inte funktionell! Fodringen inuti skorna hade inte formgivits för att tillåta nerdragning av kedjan på båda, bara på en sida.

 · Svara · 
Emma, Footway

Den ena dragkedjan är inte till för användning utan bara en utsmyckning. Man använder alltså den som sitter på insidan :slight_smile:

 · Svara · 
K
Katrin

Då är följande beskrivning rätt missvisande: "Dessutom har skorna två dragkedjor, något som gör dem enkla att sätta på."

 · Svara · 
L
Lydia

på beskrivningen för Sixtyseven Estelle 77608, som också har två dragkedjor och är ganska lika skor, står det att den på yttersidan är fejk och ska fungera som en detalj, och att den på insidan är riktig. Så jag reagerade också på det när jag läste denna beskrivningen. Surt när det är felinformerat!

 · Svara · 
M
Malin

Är den bekväm att gå i? Någon som vet? Tack på förhand

 · Svara · 
J
Josefin

Liten i storleken och mycket smal i tårna!

 · Svara · 
A
Alice

Borde man beställa en storlek större om man har hyfsat breda fötter?

 · Svara · 
Jesper, Footway

Hej Alice!
De skiljer inte så mycket på bredden tyvärr. Men du kan alltid beställa hem två storlekar och prova vilken som känns bäst om du är osäker :slight_smile:

 · Svara · 
M
MrsT

Skon är gjord för smalare fötter med smalare vrist. Men de är inte korta på längden.

 · Svara · 
M
Mli

Hur hög är klacken?

 · Svara · 
Emma, Footway

Klacken är 6,5 cm hög i denna modell :slight_smile:

 · Svara · 
A
Anna

Om denna modell är lite smal, finns det någon annan liknande sixtyseven boot som ni rekommenderar för lite bredare fötter?

 · Svara · 
Alexandra, Footway

Jag skulle rekommendera märket Jana, de har bred läst på alla sina skor :slight_smile: Sixtyseven har alla samma smala passform :slight_smile:

 · Svara · 

29361 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×