Sixtyseven
Sixtyseven
Sandra 76395 Oleato Black
997 kr
(1 247 kr)
inkl. moms

Kunddata

Sixtyseven upplevs som normala i storleken enligt 1546 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Läder

Innermaterial:

Ull

Sula:

Gummi

Klackhöjd:

6,5 cm

Detaljer:

Dragkedja

Artikelnummer:

52169-00

Sixtyseven Sandra 76395 Oleato BlackSixtyseven är det spanska företaget som tillverkar vackra läderskor för kvinnor. Skomodellen Sixtyseven Sandra 76395 Oleato Black är en stilren och hög boot-modell som är gjord av läder. Skorna har en hög klack och ger dig ett elegant utseende direkt. Denna modell är även varmfodrad.

Läder – ett klassiskt materialFöretaget Sixtyseven använder sig ofta av just läder till sina skor. Materialet har många bra egenskaper. Rent estetiskt är det smakfull och har en fin glans. De höga klackarna gör att skorna känns lyxiga och eleganta. På varsin sida av skon finns det en dragkedja. Med hjälp av dessa får du på dig skorna på ett enkelt sätt.

Skor som passar bäst till festÄven om denna skomodell är stilren och går utmärkt att använda till vardags så passar den eleganta skon bäst till de finare och festligare stunderna. Matcha med ett par tighta jeans eller en fin klänning för att få till en lyxig outfit.

Skötsel och vård av läderskorLäderskor behöver alltid lite vård. Med en fuktig trasa kan du enkelt få bort de ytligaste fläckarna från skorna. Använd sedan en borste och valfri skovårdsprodukt för att återfukta och få fin glans på lädret.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

Inlägg på andra språk

M
Maren
Översätt
J
Jeanette
Översätt

28457 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK