03.04.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Scholl
Scholl
Jump
677 kr
(797 kr)
inkl. moms

Kunddata

Upplevd storlek baserad på  3477 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Funktion:

Uttagbar innersula

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Syntet

Innermaterial:

Textil

Sula:

Syntet

Varumärke:

Artikelnummer:

47459-00

Scholl JumpScholl Jump är en riktig succé och en skomodell som blivit otroligt populär världen över. Den lättviktiga skon påminner lite om en toffel med sin öppna design. Med en unik sula som kallas för Biomechanics får du en otroligt bekväm fotbädd som både ger komfort och stöd när du går.

Tekniska materialScholl Jump är den perfekta skon för vår och sommar. Skomodellen är utformad med en helt unik fotbädd som ger dig maximal stötdämpning och som dessutom motverkar pronation. Skulle du behöva byta sulan och exempelvis sätta i egengjutna sulor, kan du enkelt ta ur Biomechanics.

Sportig designScholl Jump förenar alla viktiga delar – komfort, design och kvalitet. Skorna har ett sportigt utseende som passar utmärkt till dina vardagskläder. Den svarta färgen gör att skorna känns diskreta och stilrena. Använd gärna skorna hela dagen, hemma eller på jobbet. Du får maximalt stöd för hela foten och skorna är bekväma att använda även längre perioder.

Lättskötta skorSom om Scholl Jump inte redan vore riktigt bra har de ytterligare en trevlig överraskning – de kan maskintvättas. Japp, du behöver inte ens hålla på att smörja in skorna eller borsta rent dem. Det enda du behöver göra vid behov är att maskintvätta skorna i 30 grader.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

L
Liw Lukkari
F
Fia Johansson Östman
Caroline, Footway

Hej hej :slight_smile:
Ja dom brukar upplevas en aning små av kunder, sen har alla olika referenser. Jag kan i alla fall se att storlek 40 ska komma tillbaka i mars senast :slight_smile: Du kan ju alltid testa en storlek 39 och skicka tillbaka om det inte passar.

1
S
Stefan Andrésen
J
Jeanett, Footway

Ja! Den ska komma in i slutet av februari :smiley:

0
Visa fler inlägg

30787 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK