Sköna Marie
Sköna Marie
Shani Black

Skon är tyvärr slutsåld

  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Mocka, Tyg

Sula:

Syntet

Detaljer:

Spänne

Artikelnummer:

25217-00

Sköna Marie Shani BlackFöretaget bakom varumärket Sköna Marie heter Pax och de tillverkar skorna och tofflorna i Örebro. De har en bra känsla för design och kvalitet. Just dessa tofflor är bekväma, ett av flera kännetecken för tofflor från Sköna Marie. De har även en fin design tack vare alla de vackra pärlorna.

Bra material ger skön komfortEn stor del av bekvämligheten beror på materialen som företaget använder till sina tofflor. Yttersulan är gjord av EVA-gummi, ett hållbart material som skyddar den lite mer ömtåliga innersulan. Själva innersulan är gjord av nubuck, latex och kork. Den är designad för att följa dina fotsulor på ett naturligt sätt. Remmarna är tillverkade av mocka och bidrar till tofflornas höga komfort.

Vardagstofflor med ett annorlunda utseendeGlöm bort de vanliga tofflorna, de ser alla likadana ut. Dessa tofflor vågar sticka ut från mängden genom det vackra pärlmönstret. De är dessutom minst lika bekväma, så varför inte satsa på ett par tofflor som har ett mer originellt utseende? Sköna Marie Shani Black passar utmärkt att använda både hemma och på jobbet.

Vårda av tofflorOm du vill rengöra tofflorna kan du använda en fuktig trasa och eventuellt lite tvål. Se bara till att du är försiktig så att du inte råkar dra loss pärlor.
Visa mer.

Diskussion

Jag vill ha sköna marie Art.Nr.25217-00 i storlek 42. När får ni in denna storlek. Tacksam för svar.
Luise Eliasson

Svara
Emma, Footway

Tyvärr får vi inte in fler storlekar i denna modell

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

30912 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×