Sköna Marie
Sköna Marie
Shell Black
464 kr
(547 kr)
inkl. moms

Kunddata

Sköna Marie upplevs som normala i storleken enligt 1121 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Syntet

Detaljer:

Spänne

Artikelnummer:

25218-00

Sköna Marie Shell BlackSköna Marie är ett svenskt företag vars specialitet är att tillverka snygga och bekväma tofflor. Dessa smakfulla tofflor är perfekta för dig som står eller går under långa perioder. Tofflorna är nämligen utvecklade för att ge dina fotbäddar ett bra stöd, något som i sin tur hjälper hela kroppen. Använd skorna på jobbet eller hemma.

Läder och gummiDessa tofflor från Sköna Marie är tillverkade av nubuck. Det är ett läder som känns mjukt och har en fin matt färg. De tre remmarna ger dig möjlighet att anpassa tofflorna utefter dina fötters form. Innersulan är tillverkad av mocka, medan yttersulan är gjord av EVA-gummi.

För en bekvämare vardagKänner du att du har börjat få ont i ryggen eller ömma fötter så kommer du att älska dessa tofflor. Använd dem hemma eller när du är på jobbet för att ge fötterna ett bekvämt stöd. Tofflorna gör att du avlastar kroppen på ett bra sätt. Den enkla och diskreta designen gör att de passar till många klädstilar.

Enkla att ta hand omMed hjälp av en trasa och ljummet vatten kan du få bort fläckar och smuts på ett enkelt sätt. Du kan även använda dig av speciella skovårdsprodukter för nubuck.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

A
Annika
L
Lotta Holmstedt
U
Ulla Carlsson
J
Julia, Footway

Sulan är 3 cm :slight_smile:

1
Visa fler inlägg

28117 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK