Shepherd
Shepherd
Iris
371 kr
(437 kr)
inkl. moms

Kunddata

Shepherd upplevs som normala i storleken enligt 9765 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Grå

Yttermaterial:

Ull

Innermaterial:

Ull

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

18512-00

Shepherd IrisShepherd är ett svenskt skoföretag som är kända för sina fantastiska fårullsprodukter. Shepherd Iris är en superpopulär toffla som är tillverkad av det mjukaste av ull och som känns bekväma, mjuka och varma att använda. Shepherd är noggranna med sina produkter som får genomgå upp till tio varsamma behandlingar för att ullen ska bli mjuk, hållbar och kännas skön att bära. Shepherd Iris är ett utmärkt val för hela året, oavsett om du vill bära ett par mysiga tofflor på sensommarkvällen eller framför brasan en kylig novembermorgon.

Mjuk fårull och tåligt gummiShepherd Iris tillverkas av mjuk och hållbar ull med många bra egenskaper. Ull har exempelvis antibakteriella egenskaper som bland annat gör att tofflorna inte får någon odör utan alltid luktar gott av ull. Shepherd tofflor har dessutom värmande och ventilerande egenskaper, något som ull också är känt för. Vid valet av tofflor är Shepherd Iris ett ultimat val eftersom tofflorna har en skön och värmande passform. Fötterna blir varma och gosiga utan att kännas instängda eller svettiga. Ull har en speciell egenskap där det absorberar fukt. Det är just denna egenskap som gör att Shepherd Iris aldrig känns för varma eller blir svettiga.

Mysig och snygg hemmaShepherd Iris är fantastiska fårullstofflor som du kan bära varje dag när du är hemma, eller varför inte på jobbet? Tofflornas stilrena och snygga design går alldeles utmärkt att använda till dina vardagskläder så länge som du bär tofflorna inomhus. Den sköna innersulan gör Shepherd Iris väldigt användbara på jobbet eftersom de ger en skön känsla. Kanske bäst är tofflorna tillsammans med din skönaste pyjamas och en mjuk och mysig filt framför favoritfilmen. Eftersom fårull är ett material som kan variera sig i både form och känsla är inga tofflor exakt likadana.

Ta hand om ullenEtt par Shepherd Iris tofflor är tillverkade av de bästa materialen och håller hög kvalitet. Extra snygga håller sig tofflorna om du vårdar dina tofflor på rätt sätt. Just fårull är enkelt att ta hand om. För att de ska dofta fräscht räcker det med att ibland ställa ut tofflorna så att de får vädra. Om du behöver få bort en fläck eller om du helt enkelt vill tvätta tofflorna går det bra att använda dig av en vanlig tvålblandning. Efter varsam tvättning kan du torka tofflorna på ett torrt och varmt ställe. Se bara till att aldrig ställa dina tofflor precis intill eller på ett element.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

I
Inger
I
Inger
J
Julle
Visa fler inlägg

28858 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK