Rieker Skor Online

441 träffar

Rieker – kvalité och design när den är som bäst

Rieker stora utbud skor för kvinnor och män tillhör bland de mest komfortabla som säljs på marknaden idag. Populärast är Rieker i Europa där företaget årligen säljer miljontals par sportskor, loafers, sandaler och stövlar i en mängd olika färger och utföranden. När det kommer till design koncentrerar sig märket i första hand på att skapa bekväma och lätta skor med polyuretan sula. Skinn av absolut högsta kvalité används vid tillverkningen av skorna, antingen som huvudmaterial eller i kombination med tyg och andra material som når deras kvalitetskrav. Deras eleganta loafers har vunnit stor popularitet genom åren med modeller som Doro Whitney och Tamara för kvinnor och Garrit och Joshua för män.

En stil för många olika tillfällen

Hos Rieker hittar du skor för alla tillfällen och smaker. Stil och design ligger högt upp på prio-listan men det är kombinationen mellan stil och komfort som har gjort Rieker till en världssäljare. Varje sko är byggd utifrån en särskild mall och utnyttjar lätta och elastiska komponenter för att ge skorna en helt unik känsla. Tanken är att åstadkomma minsta möjliga vikt, optimal stötdämpning och en naturlig sk. ”barefoot” känsla. Rieker är det perfekta märket för dig som tar komfort på högsta allvar samtidigt som du vägrar kompromissa med stilen. Du hittar snygga stövlar i klassiska färger, sandaler och sandaletter som passar likväl till fest som till vardags, sneakers i mjuka material och mycket mycket mer.

Hundra års erfarenhet i en och samma sko

Rieker som varumärke har funnits i över hundra år. Företaget startades som en enkel skofabrik i den tyska staden Tuttlingen av Heinrich Rieker och Carl Seitz. Seitz lämnade företaget några år senare och när Rieker dog togs förvaltningen över av dennes tre söner. Vid slutet på 1969 hade företaget vuxit sig så pass starkt att det måste delas upp i tre delar för att kunna fortsätta fungera effektivt. Numera har Rieker över två tusen anställda och har idag sitt säte i Schweiz.

Rieker online på Footway

Rieker skor finns i stort antal hos Footway! Allt ifrån kängor och sneakers till stövlar och sandaler i en uppsjö av olika färger och stilar. Oavsett om du är ute efter en vardagssko, eller om du vill komplettera din fin-garderob, finns ett par Rieker som ett snyggt och komfortabelt alternativ.

Inlägg om Rieker
T
Therése -
A
Ana -
Visa fler inlägg
73494-00 Black
NYHET
Sida 1 av 8

441 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK