Tamaris, Skor

426 träffar

På jakt efter stilren trendighet som balanserar kvalité och pris mer ypperlig precision? Stanna till här. Hos Tamaris hittar du skor för livets alla vråer: vardag som fest som jobb.

Det började i Detmold

I Tyska staden Detmold bildades i slutet av 60-talet ett företag som heter Wortmann KG. En tysk skotillverkare som idag är kända över hela världen, med flera märken i sin repertoar. Wortmann KG började växa snabbt efter födseln och redan efter fem år hade de en omsättning på 20 miljoner euro – och ett lager på 25 000 kvadratmeter.

Under åttiotalet tog man över Wendel i staden Pirmasens och i mitten av decenniet nådde man en omsättning på 100 miljoner euro. Under nittiotalet startade man sin egen fabrik i Pirmasens och började att tillverka skor under märket Caprice.

I början av 2000-talet satsade man på ett nytt märke: Tamaris. Med fokus på trendiga skor för kostnadsmedvetna kunder gjorde Tamaris snabbt succé.

Kärlek för hantverket

Skälen till Tamaris framgångar är flera men själva menar man att det handlar om en osviklig kärlek för hantverket och skon. Med stilrena skor, bra prisbilder och inspirerande material har Tamaris skor lyckats blanda vardagligt med exklusivt. Catwalken med trottoaren. Utbudet är stort och Tamaris gör många nya modeller varje säsong, alla med sin egen härliga look. Man hoppar vilt mellan områden gör skor för vardagen, för festen och för träningspassen. Genom sina tre subkategorier är det enkelt att hitta sina nya favoriter.

Alla goda ting är tre

Tamaris är eleganta skor för vardag och jobb, oftast gjorda i läder. Tamaris trend är präglad av trendig design . Sist ut är Tamaris active som riktar sig mot de som gillar sportig design och funktion. Genom sina tre kategorier gör Tamaris det möjligt för alla att hitta något – och bli nöjda. Faktum är att varannan kvinna i Tyskland äger ett par Tamarisskor.

Ansvar från flera håll

Wortmann, som äger Tamaris, gör mycket för att minska sin inverkan på vår planet. Bland annat har man ett nära samarbete med själva tillverkarna av skorna, vilken till största del äger rum i Asien. Utöver ett starkt miljötänk arbetar Wortmann utifrån flera andra faktorer som som reglerar och frammanar en bra arbetsplats.
Bland annat jobbar man för bra villkor, ingen diskriminering, inget barnarbete, rättvisa löner, säkerhet, rättvisa arbetstider och möjligheter för anställda att engagera sig i facket. Man jobbar även mot mutor och korruption. På Wortmann ser man ansvar överallt – och satsar hårt på att få både kunder och medarbetare att trivas.

Tamaris på Footway

Hos oss hittar du fler än 300 par Tamarisskor. Här finns allt från snygga stövlar, högklackade älsklingar, låga finskor, sandaler, stövletter och sportigare sneakers. Hundratals färger och modeller gör det enkelt att hitta just dina favoriter.

Inlägg om Tamaris
E
Elisabeth -
A
Anna -
Visa fler inlägg
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Sida 1 av 8

426 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK