Skor

108 träffar

adidas har hittat hem med Boost

Med sin Boost-teknologi har adidas verkligen tagit stafettpinnen i kampen om vem som gör de bästa löparskorna. Vad är då Boost-teknologin? Enkelt förklarat innebär Boost-teknologin att tusentals små kapslar av skum fångar upp stötar, dämpar dem på ett hänförande sätt och fångar upp energin från stötarna, och omvandlar den till energi som gör så att du studsar framåt. Utöver det fångar de upp värme från dig även när det är kallt ute, och håller på så sätt skorna mjuka i lägre temperaturer. Men det allra finaste med Boost-teknologin från adidas är att den håller i en evighet, det här är skor som är anpassade för dig som springer mycket!

adidas lanserade Boost 2013

När adidas lanserade sin nu berömda Boost-teknologi under 2013 så gick ett sus genom löparvärlden. Boost förändrade allt, och idag så svär en mängd löpare vid tekniken. Snabbt satte adidas in den i alla sina löparskor på något sätt, så att löpare skulle kunna få njuta av en helt överlägsen känsla av stötdämpning oavsett vad för typ av löparsko de behövde i övrigt. Sedan lanseringen har adidas samarbetat med en mängd kändisar som har fått lansera sina egna kollektioner med Boost-teknologin, bland annat kan nämnas Kanye West, som gjorde en egen version av skon efter att ha testat skor med Boost i, älskat dem och själv ringt upp adidas och frågat om han fick göra en kollektion.

Skötselråd för löparskor med Boost-teknologi

För att få ut det mesta av din löpning med adidasskor med Boost i är det viktigt att du rengör dem ofta. Löparskor blir lätt smutsiga och det kan försvåra andningsfunktionen och skon kan nötas ut snabbare av partiklar som ligger kvar i sömmar och ovandel. Använd främst ljummet vatten för att tvätta dina löparskor med Boost, och vid extremt svåra fläckar och smuts kan du även använda lite tvättmedel. Se då till att tvätta bort tvättmedlet med vatten efteråt och låt skorna lufttorka för bästa resultat.

Boost finns i alla adidas löparskor

Eftersom adidas numera har Boost-teknologin i alla sina skor finns det alla förutsättningar för dig att få njuta av en skön löprunda! Välj löparskor efter din springtyp, och efter hur dina fötter är utformade. Boost-teknologin har även den utvecklats sedan 2013, och idag säger adidas själva att deras Super-Boost-skor är de bästa springskorna världen sett, ett ganska rejält uttalande får man säga!

Relaterat till "adidas boost"
Sida 1 av 2

108 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK