Skor

102 träffar

adidas Gazelle - skor som är del av ett sportarv

adidas är ett av sportvärldens mest anrika märken, och är en del av det tyska industriundret under andra delen av 1900-talet. Adidas Gazelle är en av de skor som gjort märket så otroligt populärt under åren, och det här är skor som funnits med sedan slutet av sextiotalet, något som visar på hur pass klassiska de faktiskt är.

adidas Gazelle tog steget från fotbollsplanen till allmänheten

1968 kom adidas Gazelle ut och från början var den mes tänkt som en fotbollssko, eller möjligtvis för träning. Den blev snabbt en av de populäraste skorna på fotbollsplanen, och det höll i sig i åratal framöver. På åttiotalet tog sneakers som skor steget från sportarenan ut bland allmänheten, och började användas i det dagliga livet. I den vevan lanserade adidas om Gazelle för just vanligt folk att använda i vardagen, och sedan dess har denna ikoniska adidas-sko kommit i en mängd olika färger och material. Den klassiska designen består dock, och det är lätt att förstå, då den är så pass tidlös att den inte behöver uppdatering.

Ta hand om dina adidas Gazelle så håller de längre

Som med alla skor är det viktigt att du läser på om vad dina adidas Gazeller är gjorda av för material, för att kunna ta hand om dem på bästa sätt. Kolla i skolådan eller på internet efter produktbeskrivning eller skötselråd. Om det är klassiska adidas Gazelle som är gjorda av nubuckläder rekommenderar vi att du använder impregnering på skorna innan du använder dem för första gången. Detta för att hålla fukt och smuts borta längre. Du kan även impregnera om skorna varje säsong, så är de redo att möta både väder och vind!

En klassisk design som håller länge - adidas Gazelle

adidas Gazelle har en otroligt tidlös och klassisk design, som bygger på att den är så pass enkel att den är snygg i nästan vilken färg som helst. Den ursprungliga adidas Gazelle var gjord i mjukt läder, och hade en snygg platt gummisula med ruggad yta, som gjorde att den var lättare att springa i på planen. Idag kommer adidas Gazelle i en mängd färgkombinationer, och även i olika material, till exempel i tyg med tryck på. Det finns även coola och söta adidas Gazelle för de allra minsta.

Relaterat till "adidas gazelle"
Sida 1 av 2

102 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK