Skor

33 träffar

adidas återupptar produktionen av LA Trainer - skor som hedrar idrottshistorien

Få skor representerar så mycket idrottshistoria som dessa klassiska retroskor från adidas. Den nyproducerade linjen är gjord i exakt samma material som originalet från 1984, med en ovandel i både mocka och mesh för skön passform och ventilation, och med det nu legendariska patenterade Vario-plugsystemet för stötdämpning. Då avsedda för löpning, idag mest moderiktiga retroskor för oss som älskar sneakers.

LA trainers - designade för OS 1984, idag är de ikoner

Länge hade adidas som vana att döpa sina skor efter städer, och inför OS i Los Angeles 1984 döpte de passande nog sina nya löparsko till just LA Trainer. Det var en sko med en klassisk design för löparskor, och den första av adidas skor som använde det nu patenterade Vario-plugystemet för optimal stötdämpning och komfort. Idag är de tre bultarna på mellansulan en solkar klassisk designikon, och med LA trainer har du en bit idrottshistoria i ett par skor!

Ta hand om dina LA trainers på bästa sätt

Den här klassiska skon kommer i en design som har hållit sedan åttiotalet, och om du sköter den på rätt sätt kommer den kunna funka i många säsonger. Kontrollera alltid skötselråden från skornas märke innan du börjar använda dem. Som med de flesta löparskor och sneakers rekommenderas det inte att tvätta LA trainers i tvättmaskin, utan torka av dem med en lätt fuktad trasa om de blir smutsiga, och att använda en mjuk skoborste till mockadelarna. Skulle dina LA trainers blivit väldigt smutsiga kan du blanda i en liten del tvättmedel i vatten, doppa en trasa i blandningen och torka av smutsen med trasan. Se då till att torka av skorna igen med vanligt vatten och låt dem lufttorka för bästa resultat.

LA trainer - skor som inger nostalgi

Den klassiska designen hos LA trainer-skorna från adidas består av en överdel gjord av mjuk mocka och luftig mesh, för en perfekt kombination av ventilation och komfort. Sulan innehåller adidas klassiska Vario-pluggar, som den nostalgiske kommer ihåg går att byta för att justera stötdämpningen i sulan. Detta gjorde dem ytterst populära på skolgårdarna under åttiotalet. Yttersulan är gjord i gummi och har ett bra grepp på grund av sitt mönster. Det här är verkligen en sko som ingjuter nostalgi, både för den som var med när det begav sig 1984, men också för de lite yngre som attraheras av den snygga designen!

Relaterat till "adidas la trainer"
Sida 1 av 1

33 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK