Adventure Boots, Skor

1 träffar

Adventure Boots

Adventure boots är märket för den urbana mannen med höga krav på stil och komfort. Med sina stilrena skor får märket varje vardag att kännas lyxig och du kan kliva in i dagen med ett självsäkert leende på läpparna

Adventure Boots skor av mjuk mocka

Med mjuka materialval är dessa skor ett självklart val för dig som vill ge ett välskräddat intryck från topp till tå. Med en gummisula som ger bra grepp är dessa verkligen en hit för vardagsbruk.

Direkt från kontoret till festen med Adventure Boots skor

Med sitt mångsidiga användningsområde kan dessa Adventure Boots skor lätt bäras direkt från kontoret ut till den stundande festen Skorna kan matchas såväl med kostymen som med jeansen, eller ett par välskräddade lediga chinos och en skjorta.

Adventure Boots online på Footway

Handla dina Adventure Boots skor hos oss på Footway, och du hittar säkert dina nya favoriter till fest eller vardag! Med våra otroliga 180 dagars öppet köp samt alltid med fri frakt och fria returer kan du känna dig trygg medan du handlar. Vi och våra proffsiga och trevliga medarbetare på kundsupporten tar hand om dig om du skulle ha några frågor! Välkommen till oss här på Footway!

Inlägg om Adventure Boots
J
Jenny -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

1 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK