Skor

157 träffar

Remonte – stilsäkra skor med högsta komfort

Remonte skor uppskattas av kvinnor som värdesätter högsta komfort kombinerat med en moderiktig design. Skorna tillverkas i naturnära material med en hög känsla för design, komfort och stil. Skorna erbjuds i många olika modeller för alla säsonger. Oavsett om du behöver ett par sandaler eller nya skor till kontoret hittar du något från Remonte, alltid med fotriktig komfort och tysk kvalitet på köpet. Remonte är skorna för den som söker någonting extra i vardagen, men som samtidigt värdesätter en skön komfort för långa dagar på språng.

Remonte ingår i den tyska skotillverkaren Rieker som varit verksamma sedan 1874. I Rieker-koncernen ingår flera olika skotillverkare vars kvalitet talar för sig själv och Remonte är inget undantag. Stil, kvalitet och komfort är ledorden som tar detta anrika varumärke in i nästa århundrande.

Sköna skor för alla säsonger

Under den varmare årstiden passar ett par sandaler från Remonte perfekt. Välj din favorit bland flera olika mönster och detaljer. För en avslappnad look till shorts eller jeans, testa ett par eleganta sneakers. När vintern kommer är Remontes stövlar räddaren i nöden för kyliga fötter. Stövlarna kommer i mängder av modeller, färger och utseenden. Välj mellan modeller med eller utan dragkedja. Vissa modeller kommer med skön päls runt vaden, andra med en flexibel resår som hindrar kall luft att läcka in. Samtliga skor kommer med den oslagbara komforten som gör Remonte kända världen över.

Mångsidig spännande design

Remonte skor kommer i mängder av spännande material och utformningar. Naturnära material som läder, mocka, ull och bomull garanterar ett par skor som håller länge. För högsta komfort och långvarighet används även andra material som slitstarkt gummi, metall och syntetiskt läder. Givetvis av högsta kvalitet. Nu finns det inte längre någon anledning att kompromissa mellan bekvämlighet och stil!

Oöverträffad komfort för dagar på språng

Skor från Remonte är inte bara snygga och hållbara, hemligheten ligger i den innovativa teknologi som gör dem så otroligt bekväma. Riekers anti-stress och anti-chock teknologier är implementerade i samtliga skor för högsta komfort. Tack vare detta kan man njuta av en fjäderlätt känsla för maximerad rörlighet, skön dämpning oavsett underlag och en design som låter fötterna svälla naturligt under dagen. Till skillnad från skotillverkare som värderar stil högre än komfort, ser Remontes formgivare till att båda behoven uppfylls. Genom att använda lätta och elastiska komponenter av högsta kvalitet, eliminering av tryckpunkter och skön dämpning kan du möta dagen med glada fötter.

Top Black
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Slim Black
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Brasil Black
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Luna Black
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Sida 1 av 3

157 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK