Aigle Skor Online

0 träffar

Aigle för regniga dagar

Aigle är ett franskt märke, mest känt som Frankrikes största tillverkare av gummistövlar. De högkvalitativa stövlarna tillverkas av naturgummi och samtliga stövlar tillverkas dessutom för hand.

Aigle är både franskt och amerikanskt

Amerikanen Hiram Hutchinson flyttade till Paris år 1853 och startade märket Aigle vars högkvalitativa och snygga gummistövlar snabbt blev en succé bland Parisborna. Aigle har kollektioner för män, kvinnor och barn.

Aigle skor är ett hantverk från grunden

Gummistövlarna från Aigle är verkligen ett mästerverk i sig. Samtliga stövlar görs för hand och efter den komplicerade processen kontrolleras samtliga par för att säkerställa bästa möjliga kvalitet.

Aigle online på Footway

Handla dina Aigle gummistövlar här hos oss på Footway, och ge dina fötter det bästa de kan få nästa gång det regnar. Du vet väl om att vi erbjuder hela 180 dagars öppet köp samt alltid med fri frakt och fria returer så att du kan prova storlekarna hemma i lugn och ro innan du beslutar dig för vilka du vill behålla. Skor online kan vara klurigt, så därför vill vi underlätta för dig som kund! Vi och våra erfarna medarbetare på kundsupporten finns på plats och tar hand om dig om du skulle ha några frågor!

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK