Airstep Skor Online

3 träffar

AirStep – originella skor för alla fötter

För dig som letar efter ett par unika skor av hög kvalitet och hög komfort, är AirStep rätt val. Skoföretaget har i över 30 år tillverkat skor för både herrar och damer, skor som verkligen står ut från mängden. Det italienska varumärket har varit mycket framgångsrika sedan de först började tillverka skor under 80-talet och än idag är skorna eftertraktade. Här kan du få inspiration av riktigt unika skomodeller som är otroligt sköna och skonsamma mot fötterna. Välj bland coola vardagsskor eller hitta ett par riktigt fina festskor till nästa party!

AirStep – italiensk design

Att italienarna är duktiga på kläder och design råder det inga tvivel om. En av världen största modemetropoler ligger ändå här, i Milano. AirStep är ett italienskt företag som började tillverka skor redan under 80-talet. Inspirationen hämtas ofta från kraftigt läder och en ruff design, något som passar till såväl kvinnor som män. Förutom gedigna material av högsta kvalitet är det givetvis även tillverkarna som ligger bakom varumärkets succé. Med över 1 000 anställda kan AirStep tillverka skor snabbt men samtidigt hålla samma höga kvalitet. Inspirationen till den unika designen är något som har hämtats från olika platser, från olika människor.

AirStep skor är bekväma och hållbara

Tack vare det gedigna materialvalen i AirStep skor, kan du använda dina nya skor väldigt länge. Med material som äkta skinn formar sig skorna efter just dina fötter. Skinn och läder är också material som du enkelt vårdar. Det brukar räcka med att du borstar rent skorna med en skoborste och sedan impregnerar skorna med jämna mellanrum. Impregnering ser till att skorna får ett skyddande yttre som blir mer smuts- och vattenavstötande. Hos oss kan du välja bland många olika skomodeller från AirStep, både för kvinnor och män. Här finns till exempel vackra klackskor som passar perfekt till festen. Du kan även hitta tuffa vardagsskor i originell design.

AirStep handlar du hos oss på Footway

Om du också vill skapa en mer originell stil är ett par AirStep ett måste! Hos oss på Footway kan du enkelt beställa hem ett par skor som du gillar utan att ens behöva lämna hemmet. Att handla online har många fördelar eftersom du får en tydlig översikt över skomodeller och priser. Kanske har du frågor och funderingar om material, storlekar eller något helt annat? Tveka inte att höra av dig till oss så kan vi hjälpa dig.
"

Inlägg om AirStep
I
Ingela -
A
Anonym -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

3 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK