Allen Edmonds Skor Online

18 träffar

Klassiska herrskor sedan 1922

Allen Edmonds är en av världens mest framstående tillverkare av klassiska, randsydda herrskor med rötter i USA så lång tillbaka som 1922. Kvalitetsskorna tillverkas för hand i en komplicerad tillverkningsprocess med över 200 steg, allt för att säkerställa att skorna är perfekta in i minsta detalj! Skorna är självklart tillverkade av speciellt utvalt högkvalitativt läder.

Givna för en välklädd stil

Med sitt sinne för detaljer och kvalitet gör Allen Edmonds inte bara stilfulla skor, de är också ytterst bekväma och hållbara. De randsydda skorna har ett bestående värde och kommer att bli dina absoluta favoriter under många år framöver. Ett par Allen Edmonds-skor är givna för en välklädd stil – en mer klassisk skotillverkade, så brett utbud, är svår att hitta. Företag tillverkar idag även casual-skor i hög kvalitet.

Skor att åldras i

Fotbädden i ett par Allen Edmonds-skor utgörs av kork, precis som Birkenstock-tofflorna, och erbjuder därför dina fötter en stabil och skön bädd att vila i. Framförallt att vila i länge. Ett par Allen Edmonds köper du inte bara för att de är snygga eller för att de passar till helgens fest (även om det såklart är klart godkända anledningar) utan istället för att de erbjuder en klassisk look tillsammans med en lång livslängd. Skorna är slitstarka och gjorda för att följa dig länge i livet, förutsatt att du tar hand om dem på rätt sätt och ofta. Ett par omhändertagna Allen Edmonds-skor kan klara sig bra i decennier.

Vårda dina Allen Edmonds

För att dina skor ska hålla så länge behöver de tas om hand på rätt sätt. Investera i en skoborste, skohorn, skokräm, skofett, skoblock i cederträ, rengöringsskum och impregneringsspray. Det första du ska göra med sina skor är att spraya dem med impregneringsspray och sedan vänta att de torkar. Smörj dem sedan med skokräm. När du har använt dina skor några gånger ska du börja rengöringen med att borsta skorna, sedan rengöra med skum, låt dem torka, och avsluta med skokräm. När dina Allen Edmonds-skor inte används ska du låta ett par skoblock i cedertrö vila i skorna – de suger åt sig fukt och håller dina skor fräscha länge. Glöm inte heller att om du investerar i ett par Allen Edmonds så hamnar du i bra sällskap: Ronald Reagan, Bill Clinton och många andra presidenter och välklädda och inflytesrika män har satt fötterna i ett par Allen Edmonds. Vi hoppas du hittar dina nya herrskor här!

Inlägg om Allen Edmonds
F
Fredrik Råsäter -
M
Magnus Jarlöv -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

18 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK