Anatomic & Co, Skor

0 träffar

Anatomic & Co - Unik gel-teknologi

Till synes är Anatomic & Co skor riktigt stilrena herrskor i skinn, men det finns mer att upptäcka än så. Inuti är skorna utrustade med en helt unik teknik – Gel Technologi. Med en sula av gel formas skon efter din fot vid varje steg du tar. När du provat ett par Anatomic & Co skor kommer du förstå vad som menas med komfort.

Anatomic & Co skor historia och kända modeller

Med över 25 års erfarenhet av branschen slutar Anatomic & Co aldrig att häpna. Det världsberömda skoföretaget riktar in sig på herrskor där kvalitet, passform, funktion och stil är ett måste. Designen görs i England men skorna tillverkas sedan i Brasilien – av äkta läder i högsta kvalitet.

Anatomic & Co skor stiltips och skötsel

För den modemedvetne mannen som gillar att klä sig sofistikerat och propert, är Anatomic & Co skor rätt val. Handgjorda i äkta läder, med fina detaljer och med en vintagekänsla, passar Anatomic & skor både till kostymbyxorna men även till ett par uppkavlade jeans.

Anatomic & Co skor online på Footway

Skapa en tidlös outfit med ett par sköna Anatomic & Co skor och du kommer garanterat att få blickarna på dig. Hos oss på Footway handlar du alltid smidigt. Vi erbjuder ett stort och varierat sortiment av kvalitetsskor för alla tillfällen. Det kanske bästa av allt? Vi erbjuder alltid fri frakt, fria returer och med 180 dagars öppet köp har du inget att förlora.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK