Art, Skor

263 träffar

Metropolstyrd design

Art är spansk design av högsta klass. Varumärket hör hemma i Rioja och är ett familjeägt företag. Art levererar design som är unik i sitt slag. Flera av modellerna är designade med inspiration från spännande storstadsmetropoler världen över som kompletteras med fina handtillverkade detaljer. Förutom designen är Art kända för sin goda komfort och alla deras skor testas på ett anatomiskt institut i Valencia för att säkerställa kvaliteten. Många av modellerna har även uttagbara anatomiska innersulor. Arts produktion är helt fokuserad på miljövänliga framställningssätt så som att exempelvis använda alla eventuella restprodukter i kommande produktion.

Gå din egen väg

Art bildades 1995 och har sedan växt till en stor aktör inom skobranschen, framförallt inom Europa. Målgruppen har varit vad de själva kallar ”non cormformists”, alltså de som sticker ut lite och går sin egen väg – vilket faktiskt märks i designen. Art-skorna grundar sig i komfort och innovation och företaget lägger stor vikt vid att ta till sig vad deras europeiska kunder önskar sig – det är trots allt en ganska bred målgrupp med många olika smaker och åsikter. På Footway finns ett stadigt utbud av Art och om vi börjar med damskorna hittar vi populära modeller som Rio, Bergen och Harlem inom kategorier som stövletter, kängor och stövlar. Skorna har en sexig kaxighet hos sig och det märks att de valt att tilltala andra än den breda massan. På Footway är vi särskilt förtjusta i de långa svarta stövlarna med röda små detaljer.

Välj och vraka

Killar ni kan frossa i andra snygga skor från vår spanjor. Kolla in ett par sneakers i skinn med en redig, stadig sula för långpromenader eller kasta dig över fritidsskor i läder i massa underbara färger – eller i diskret brunt om du föredrar det. Art gör även tofflor och sandaler, perfekta för hemmakvällen eller kanta runt på altanen om sommarkvällarna i. För vintrarna finns kängor med skönt foder, och med ordentlig sula som står emot all slaskig snö och salt. För småttingarna, och de lite större småttingarna, finns massvis med skor från Art. Här hittar du söta sandaler med fina klackar, färgglada skor med resorband istället för snören, stövlar i skinn, låga ballerinaskor och andra klockrena modeller. Art gör skor för alla som har en egen smak – och det har ju nästan alla, eller hur? Det bästa med Art-skorna är att de sammanfattas av både design och en slags vardagsfunktionalitet som gör att de passar till det mesta. Vi hoppas att du hittar dina nya skor från Art på Footway!

Inlägg om Art
K
Kajsa -
K
Karin -
Visa fler inlägg
FÅ KVAR
Creta Black
REA
Creta Black
REA
Sida 1 av 5

263 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK