Skor

40 träffar

Bally – ett schweiziskt skomärke med känsla för stil

För dig som söker efter ett par stiliga, bekväma och hållbara skor har du kommit helt rätt. Det schweiziska skomärket Bally förenar stilrenhet, mode och hållbarhet med komfort och personlig prägel. Här finns skor för såväl trendiga män som kvinnor. Vi har samlat ett stort urval Bally skor i många genrer; bland annat fest, vardag och sport. Detta är lyxiga skor som tillverkas av äkta och hållbara material som skinn. Passformen är perfekt och skorna ger dig hög komfort hela dagen.

Bally historia och kända modeller

Det har redan gått över 150 år sedan Bally skapades i Schweiz av Bally själv, Carl Franz Bally. Företaget satsade tidigt stenhårt på att skapa skor som förenade funktion med mode – och de lyckades år efter år med stora framgångar. Bally öppnade butiker i Paris, London och till och med i Argentina. År 1880 har de gjort sig så kända att Bally skor blir en internationell modeikon. Efter flera år av utveckling och design har de slutligen hittat en säregen design som ska komma att prägla varumärket; den vitrödrandiga detaljen. Inspirationen är hämtad från den egna schweiziska flaggan och börjar nu smycka skor både för herrar och damer.

Bally stiltips och skötsel

Eftersom Bally skor finns att köpa i mängder av variationer kan du med fördel använda dem till många olika klädstilar. Ett par stilrena loafers passar exempelvis jättebra till kostymbyxor och skjorta men kan även brytas av snyggt till ett par slitna jeans. Om du köpt ett par äkta Bally skor i skinn är det viktigt att du vårdar skorna på rätt sätt. Skinn är ett hållbart material – om du sköter om dem. Se till att köpa impregnering till skorna. Det finns impregnering att köpa både som kräm och spray.

Bally online på Footway

Om du drömt om ett par eleganta, tidlösa och samtidigt moderiktiga skor av högsta kvalitet behöver du inte fantisera om dem längre. För framför dig väntar ett stort utbud av äkta Bally skor. Få inspiration genom att gå igenom vårt utbud och välj de skor som talar mest till dig. Bally skor är något du kommer kunna bära lång tid framöver då kvaliteten är superb. Men var noga med rengöring och skötsel så att skorna inte blir slitna i förtid. När du beställer dina skor från oss på Footway tar det inte lång tid förrän skorna dimper ner i brevlådan. Vi gör vårt bästa för att leverera så snabbt som möjligt.

Asher Black
FÅ KVAR
Lottie Black
FÅ KVAR
Beso T8
FÅ KVAR
Sida 1 av 1

40 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK