Babolat Skor Online

0 träffar

Babolat skor kan du prestera maximalt i

För alla oss som älskar tennis vet vi vikten av kvalitet och passform när det kommer till skor. Med ett par bekväma skor av hög kvalitet kan du prestera maximalt när du tränar eller tävlar. Babolat erbjuder ett varierat utbud av skor med olika tekniker och modeller.

Babolat skor historia och kända modeller

Det franska varumärket Babolat har sedan starten, år 1875, tillverkat högkvalitativa produkter för racketsporter. Idag är Babolat en av de populäraste tillverkarna av skor inom tennis, badminton och padel. Babolat skor får sin inspiration och drivkraft från planen av spelare. Med innovativa material och tekniker, utvecklar Babolat ständigt nya och högpresterande skor.

Babolat skor stiltips och skötsel

När du testat ett par Babolat skor kommer du garanterat att vara fast. Skorna håller högsta kvalitet och har en fotriktig och bekväm passform. Med gummi från självaste däcktillverkaren Michelin, ger Babolat skor ett optimalt grepp på planen.

Babolat skor online på Footway

Ge dig själv de bästa förutsättningarna för att prestera bättre inom racketsport och klicka hem ett par kvalitativa Babolat skor. Hos oss på Footway hittar du flera bekväma skomodeller i olika utföranden. Du behöver inte betala frakten, den bjuder vi på. Hos oss kan du räkna med snabba leveranser och trevlig personal.
Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×