Baffin Skor Online

9 träffar

Baffin skor håller fötterna varma

För alla oss som bor i Norden vet att vädret kan vara kyligt och kallt. Att frysa om fötterna kan vara det värsta som finns, särskilt eftersom kalla fötter ofta resulterar i en kall kropp. Med ett par rejäla Baffin skor kommer du aldrig mer behöva frysa om fötterna.

Baffin skor historia och kända modeller

Baffin är ett varumärke som grundades av Paul Huber. För att säkerställa kvaliteten, passformen och hållbarheten, testas skorna vid polcirkeln. Till och med vid extrem kyla håller Baffin skor sitt löfte – att hålla fötterna varma och torra. Även om du inte ska bestiga Everest eller titta på pingviner är ett par Baffin skor bra att ha, exempelvis när du ska skotta gården.

Baffin skor stiltips och skötsel

Här hittar du ett brett utbud av Baffin skor. Vi på Footway har samlat allt från höga stövlar och rejäla kängor till mysiga tofflor och kraftiga skor. Baffin skor håller hög kvalitet och sitter perfekt på foten. Med en kraftig yttersula, ett värmande foder och material som klarar väta och låga temperaturer, får du optimalt grepp även på de isigaste vägarna.

Baffin skor online på Footway

Framför dig hittar du ett varierat sortiment av Baffin skor. Klicka hem dina favoriter direkt och få de hemlevererade inom kort. Vi på Footway bjuder på frakten och returer och med 180 dagars öppet köp har du gott om tid på dig att känna in hur skorna sitter på foten.

Inlägg om Baffin
Alex. -
A
Anonym -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

9 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK