Asics Barnskor Online

41 träffar

Håll dig aktiv i stil

Vi brukar associera sport med tråkiga skor och kläder eftersom det trots allt handlar om sport, inte mode, eller hur? Detta kan inte vara längre från sanningen och nu är det inte bara vuxna som kan sporta i stil, utan även barn. ASICS är ett ledande märke med snygga och välgjorda sportskor och sneakers för fritid och vardag. De erbjuder ett brett sortiment med skor så att även det mest kräsna barnet kan hitta något som hen gillar. Det finns något för pojkar och flickor i alla åldrar och alla typer och nivåer av aktivitet. Och bäst av allt, alla skorna kommer i riktigt snygga modeller.

Modern design hela vägen

Med ASICS-skor för barn får du en klassisk kombination – slitstarka skor som även kommer i högpresterande modeller. Allt du behöver göra är att välja ett par som passar med ditt barns aktivitet. Vare sig ditt barn kommer springa långt och mycket, eller bara gå, finns det ett perfekt par från ASICS som passar för alla barn, vare sig det är ett litet barn som tar sina första steg eller ett större barn som behöver något mera tåligt. Skorna kommer i härliga färger och du kan även välja något som bäst beskriver ditt barns personlighet från dova svart och blå skor till färgstarka och iögonfallande orange och rosa.

Varför ASICS?

Det finns så många skomärken på marknaden och det dyker upp fler hela tiden. Men vad är det då som gör att ASICS barnskor sticker ut? ASICS skor har utvecklats med vissa grundläggande egenskaper som gör dem till ett utmärkt val. Från dämpning och passform som garanterat skyddar barnets fötter från stötar, till grepp som ger stabilitet och tillgodoser olika underlag och väderförhållanden, kan du vara säker på att ditt barns fötter är väl omhändertagna. Det finns ett perfekt par ASICS vare sig ditt barn bara är ute och går eller presterar något ute på spelfältet – du får allt med ASICS.

Hög prestanda, lätta att vårda

ASICS skor för barn kommer sannolikt att utsättas för en massa aktiviteter och att de blir smutsiga är oundvikligt. Som tur är, så är rengöring och vård av dessa skor inte speciellt krävande. Det räcker att borsta av skorna för att bli av med smutsen och sedan gnugga dem med lite varmt vatten och milt rengöringsmedel – tvätta absolut INTE dem i tvättmaskinen. Det är också viktigt att hålla borta skorna från starkt solljus eller värme, eller andra påfrestande förhållanden. Om skorna vårdas som de ska, kommer du upptäcka att ASICS är ett imponerande och snyggt skomärke.

Barnens fötter kommer tacka dig

Vad som gör ett par skor kanonbra är inte bara hur de ser ut, eller hur lätta de är att vårda, utan hur mycket skydd de kan ge fötterna. ASICS barnskor är top-of-the-range eftersom de inte har en one-size-fits-all approach utan satsar istället på skodesign som tillgodoser pronation och supination. Barn med platta fötter har tendens till pronation, de med högre fotvalv behöver skor som passar för supination och de med normala fotvalv behöver neutral skor, varför ASICS skor är designade i olika former för att passa alla behov som foten har. Hög stabilitet, stöd och komfort på alla nivåer, oavsett intensitet, är det som gäller med ASICS.

Inlägg om Asics
Z
Zarih -
V
Vera Miladinovic -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

41 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK