Birkenstock, Barn, Skor

22 träffar

Birkenstock barn - för en bekväm sommar

Eftersom Birkenstock är en så pass populär och bekväm sko är det en självklarhet att även barnen ska få varsitt par! De sköna sandalerna formar sig fint efter fötterna och gör sommarpromenaderna till en känsla av att gå på moln. Det bästa med Birkenstock barnskor, förutom dess bekvämlighet och kvalitet, är att de är så lätta att ta på och av. Så fort sommarsolen skiner in genom fönstret kan barnen slinka in i sina Birkenstock barnskor innan du ens hinner blinka och möta den nya dagens alla äventyr.

En tysk tradition som älskas av alla åldrar

Det är inte bara vuxna som älskar bekväma och trendmedvetna sommarskor. Birkenstock barnskor gör sig utmärkt för mindre fötter och kommer i de klassiska modellerna som de ser de vuxna bära i värmen. Sedan 1774 har det tyska företaget producerat högkvalitativa skor för att både vuxna och barn ska kunna ta sig fram bekvämt. Även bland Birkenstock barnskor hittar du de klassiska och högkvalitativa skor som är bra för fötterna. Men du kan också hitta de färgglada Rio Kids EVA som kommer i olika färger och är gjorda av gummi. Dessa gör sig perfekta på bad och solsemestrarna!

Birkenstock barnskor är lika bekväma som trendiga

Det är en ren känsla av bekvämlighet och komfort att gå i Birkenstock barnskor under sommaren. De klassiska modellerna för barn kommer inte med läderdetaljer utan istället med ett yttermaterial i syntet. Här kan du impregnera skorna med speciella spray för syntetmaterial för att se till att de håller sig snygga länge. Dessa skor går dessutom att kombinera med alla sommarkläder och är en perfekt sko för barn som springer ut och in mycket – de slipper nämligen snöras av och på.

Flera varianter av Birkenstock barnskor online hos Footway

Oavsett om barnen föredrar de klassiska modellerna för stan, de färgglada gummiskorna för stranden eller poolen, eller kanske de modellerna med roliga motiv så går det enkelt att beställa dem online hos oss på Footway. Vi ser till att din önskade sko levereras så fort som möjligt så att sommarlovet kan börja på riktigt! För att barnen själv ska kunna testa sina nya skor hemma bjuder vi både på fri frakt och retur. Det ska vara lätt för hela familjen att beställa sina nya skor hos oss på Footway.

Inlägg om Birkenstock
A
Amanda -
M
Magnus -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

22 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK