Dc Shoes Barnskor Online

116 träffar

Stilrent och sofistikerat

Vad barn har på sig påverkar ofta hur de uppfattas, och om en stark och robust look är vad ditt barn gillar är DC ett alldeles utmärkt märke. Skomärket DC fokuserar på aktionfyllda aktiviteter och skateboarding i synnerhet. Märket erbjuder en snygg barnkollektion med diskreta och enkla färger som för fram den rena elegansen och skönheten hos skon. Barnkollektionen erbjuder robust flexibilitet för olika extremsporter och det fina med barnskor från DC är att de har en så användbar design vilket gör att skorna är kanonbra för både sport och vardag.

Snacka om lätt underhåll

Man skulle kunna tro att så smakfulla skor är svåra att ta hand om, men det är faktiskt tvärtom, de är ganska lätta att vårda. Som med de flesta skor så är det absolut förbjudet att tvätta skorna i tvättmaskin och torka i torktumlare. Allt du behöver göra är att tvätta skorna i varmt tvålvatten och sedan se till att skosnörena och sulorna tvättas separat innan du hänger dem på tork där det inte är för mycket sol. Om du uppmuntrar ditt barn att ta bra hand om hens DC-skor får du definitivt bra valuta för pengarna. DCs barnskor är top-of-the-line och kostar lite grand men de är absolut värda vartenda öre.

Enkel design, komplex stil

Barnskor från DC har inspirerats av street-kulturen som satsar på att hålla designen enkel medan den samtidigt reflekterar trenderna och livsstilen ute på gatan. Märket är känt för sin äkthet och för att det håller sig till sina action sport-rötter. Alla barn som tar på sig ett par skor från DC kommer garanterat att se flashiga ut och som tagna ur en modetidning. Elegans är inte samma som tråkiga, diskreta färger, vilket syns tidligt på det stora utbud av mörka färger och pastellfärger som gör att ditt barn står ut från mängden.

Vad vill du hitta på idag?

Skaparna bakom barnskorna från DC tar deras designprocess på största allvar och den slutliga produkten visar på överlägsen känsla för detaljer. DC-skor är välkonstruerade och skyddar barnens fötter när de tar sig an vilken extremsport som helst, på alla nivåer. Skomakarna tar ständigt hänsyn till barnens aktiviteter när de utvecklar sina designer, och de ser till att möta användarnas krav. Även om ditt barn inte håller på med en sport, kan hen fortfarande rocka sina DC-skor och bära upp den där sofistikerade, coola looken som du bara kan få med DC. Skorna är otroligt användbara och idealiska för ett barn på språng.

En vacker skohistoria

Är du orolig att de där robusta barnskorna från DC kanske är i tyngsta laget? Det kunde inte vara mer fel! En av de fina sakerna med DCs skor för barn är att de må se tunga ut men de är faktiskt lätta och designade på ett sätt så att de förbättrar prestationen vare sig ditt barn är ute med skateboarden på gatan, åker snowboard i fjällen eller bara är ute och rör på sig samtidigt som hen ser snygg ut. Skorna är kända för att vara sköna vilket hjälper fötterna att slappna av, och sulorna ger ett stabilt stöd och förhindrar att barnet halkar – DCs skor är vackra saker.

Inlägg om DC Shoes
D
Degen -
Anonymous -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 2

116 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×