Barn, Skor

376 träffar

Trendiga skor

Finns det ett bättre uttryck för barn än färgstarka, färgglada skor med en egen stark karaktär som får folk att vrida på huvudet? Om du skulle vilja att ditt barn gjorde ett djärvt fashion statement med sina skor, är det svenska skomärket Duffy helt rätt. Vad som gör det här märket så populärt bland barn, utöver den lättsamma, snygga stilen är, att du inte bara kan hitta en enda modell på skor utan allt från sneakers till kängor och sandaler. Märket är mycket lekfullt och tilltalande och passar helt perfekt för barn med deras energi och livlighet.

En enkel, snygg flär

Om du är redo för att låta ditt barn göra ett trendigt fashion statement så är Duffy med sin snygga, moderna flär precis rätt för det uppdraget. Det är nästan omöjligt att inte notera ett barn i ett par skor från Duffy eftersom de ger den där lilla extra touchen till vilken outfit som helst. På vintern fixar ett par rejäla och snygga kängor saken, medan ett par fina sandaler funkar perfekt på sommaren och färgglada hippa sneakers är utmärkta för barn på språng. Oavsett årstid eller väder, lyser barnskor från Duffy upp dagen, bländar de som ser dem samtidigt som de är sköna och bekväma att ha på fötterna.

Kärlek och omtanke om skorna – helt enkelt

Duffy utbud av barnskor är brett och här är några enkla TLC-steg som du kan följa för att hålla alla fina skor i toppform. Alla skor ska hållas borta från kärva väderförhållanden inklusive direkt solljus. Skorna ska rengöras regelbundet för att färgen ska hålla sig lika fin. Torka bort lättare smuts och damm med en lätt fuktad trasa och skrubba mera envis smuts med en trasa och varmt tvålvatten. Tvätta inte barnskorna i tvättmaskinen och de kommer hålla ytterligare lite längre.

Duffy på språng

Det är viktigt att barnskor är bekväma och Duffy har fått helt lysande omdömen när det gäller komfort och passform. Som om inte det vore nog, så är Duffys barnskor dessutom mycket prisvärda. Så när du investerar i ett par barnskor från Duffy så investerar du inte bara i ditt barns välbefinnande, du gör det utan några finansiella påfrestningar att tala om. Att skorna är så mysiga beror på hur de är tillverkade och det högkvalitativa materialet som används för att skorna ska få en bra passform och exceptionellt grepp. Alla modeller av Duffys barnskor är unika och omsorgsfullt designade.

Aldrig en tråkig stund med Duffy

Barnskor från Duffy är så fyllda med liv och lust att det riktigt strålar om barn som har på sig Duffy-skor. Skorna passar inte för dem som vill ha dämpade färger eller för dem som vill att deras barn ska hålla en låg profil när det gäller klädstil. Duffy-skor är för barn som är djärva och modiga och klarar av att sticka ut från mängden. Skorna utstrålar glädje och kärlek till mode, och är perfekta när barn behöver en paus och bara njuta av livet. Färgerna och flären kan boosta barnets självförtroende och självkänsla och inte nog med det – priset är dessutom helt fantastiskt bra.

Edda Purple
REA
Minny Pink
REA
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Gupp Black
FÅ KVAR
Pika Red
FÅ KVAR
Guss Pink
REA
Sida 1 av 7

376 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK