Kängor & Boots, Barn

1 778 träffar

Bekväma kängor och boots för barn

Barn älskar att springa, leka, hoppa, snurra, ramla, klättra och utsätta sina skor för all världens påfrestning. Vill du undvika hål i skorna samtidigt som barnens fötter håller sig torra, rena och bekväma, så kan ett par av våra kängor och boots för barn vara intressant. Vi har kängor och boots som passar alla, oavsett om du söker ett par rejäla vinterkängor för pulkabackarna, ett par stabila läderkängor för skogspromenaderna eller ett par fina boots för skoldagarna. Hos oss hittar du skor från Kavat, Sorel, Rubber Duck, Timberland och många, många fler.

Kängor för barn som ska leka i snön

Det är något magiskt med att betrakta ett landskap som täcks av den vita snön. Det lockar till lek, skoj och äventyr, speciellt om du har barn med mycket spring i benen. Låt barnen ta del av vinterns kyliga charm utan att det blir för kallt för deras fötter genom att klicka hem bekväma och funktionella kängor för barn hos oss. Många av våra modeller är utvecklade speciellt för barn som vill kunna vistas ute under vintern. De är fodrade och har vind- och vattentäta egenskaper. I många fall går det även att föra in byxbenen i skon tillsammans med fötterna för att täppa till ordentligt. Se till att vinterlekarna blir roligare genom att låta ditt barn använda passande vinterskor.

Kängor för barn som ska leka i skogen

Det finns ingen gräns för hur många olika typer av lekar barnen kan hitta på när de väl är ute i naturen. Det är endast fantasin som sätter gränserna och som vi alla vet så har barn oftast en gränslös fantasi. Med våra bekväma boots och kängor för barn kan de springa, leka och hitta på alla möjliga typer av äventyr samtidigt som fötterna förblir torra, bekväma och stabila.

Boots för barn som ska börja skolan

Även om vi naturligtvis har kängor som passar utmärkt att använda i skolan så finns det fördelar med att istället välja ett par snygga boots. För de första så sitter de snyggt och passar till allt. Dessutom så är det bekväma och, det som kanske är det viktigaste, skorna är väldigt enkla att sätta på och ta av sig. De flesta av dagens boots för barn kommer med ett eller två resårband. Barnen kan på egen hand föra in fötterna i skon och sätta på bootsen ordentligt med hjälp av öglorna.

Sida 1 av 30

1778 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK